Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Što ćemo danas doručkovati? Naravno, dmBio

Dan treba započeti u dobroj formi. Zato se dm pobrinuo da u svojoj ponudi ljubiteljima dobrog zalogaja koji paze na osviješten odabir prehrane, osigura bogat izbor proizvoda iz ekološkog uzgoja. Müsli s bobičastim voćem, sjemenke chia, napitak od badema, sok od acerole ili povrća svi nose  zajednički predznak – dmBio – simbol raznovrsne prehrane iz ekološkog uzgoja koji će svako jutro vaš doručak oplemeniti neodoljivim kombinacijama okusa. Zahvaljujući probranim sastojcima proizvodi dmBio neće samo razmaziti vaša nepca, nego će značajno pridonijeti osviještenoj i uravnoteženoj prehrani. Slijedeći mudrost naših starih kako je zdrav duh u zdravom tijelu, poželjno je birati prehrambene proizvode bogatih nutritivnih vrijednosti koji nam daju dodatnu snagu, osobito za hladnijih godišnjih doba. Upravo se proizvodi dmBio uklapaju u takvu filozofiju.


 


 

dmBio: müsli s bobičastim voćem, 750 g 

Sadrže 62 % pahuljica od žitarica punog zrna i 21 % mješavine bobičastog voća koje daje bogatu aromu. Ne sadrže šećer, odnosno sadrže prirodan voćni šećer. Zahvaljujući punini okusa, izvrsno se slažu u kombinaciji s voćem, mlijekom, mlaćenicom, jogurtom ili napicima od žitarica. Proizvod je prikladan za vegane.

Sastojci: integralne zobene pahuljice* 62 %,  mješavina bobičastog voća* 21% (grožđice*, plave grožđice*, jagode* sušene smrzavanjem, maline* sušene smrzavanjem, crveni ribizl* sušen smrzavanjem), integralne ječmene pahuljice*, komadići sušenih jabuka*, heljda* pržena, sjemenke suncokreta*

*iz biološkog uzgoja
Proizvod može sadržavati lješnjake, orahe, bademe, soju i sezam u tragovima. 

dmBio: sjemenke chia, 300 g 

Još su stari Asteci i Maje poznavali blagodati sjemenki chia  i redovito su ih koristili u svojoj prehrani. Obiluju balastnim tvarima, višestruko nezasićenim masnim kiselinama te omega-3 masnim kiselinama. Najbolje ih je jesti s voćnim ili povrtnim sokom, kao dodatak jogurtu ili müslima. Dodatno će oplemeniti okus pekarskih proizvoda. Budući da imaju veliki potencijal upijanja tekućine, treba ih kombinirati s dovoljno tekućine. Proizvod je prikladan za vegane.

Sastojci: sjemenke chia*
*iz biološkog uzgoja
Proizvod može sadržavati orahe, lješnjake, bademe i sezam u tragovima.
NAPOMENA: dnevna preporučena količina iznosi 15 g.

dmBio: napitak od badema, 1 L 

Napitak iz ekološkog uzgoja prikladan za vegane.  Zahvaljujući blagom i slatkom okusu od napitka od badema mogu se složiti brojni ukusni napitci i delicije. Pravi je užitak piti ga rashlađenog bez drugih dodataka ili pak  obogaćena okusa cimetom ili vanilijom. Izvrsna je opcija i kao baza za voćni shake ili u kombinaciji sa sokovima. Napitak od badema dmBio možete dodati i u müsli, poslastice, kaše od griza, a odličan je i za pripravu ukusnog pudinga.

Sastojci: voda, bademi* 7 %, smeđi  neprerađeni šećer*, morska kuhinjska sol, tvar za zgušnjavanje: guar guma* Proizvod je 100 % biljnog podrijetla, ne sadrži gluten, laktozu ni mliječne bjelančevine.
* iz biološkog uzgoja

dmBio: sok od acerole, 0,33 L 

Sok je spravljen 100 % od acerole iz biološkog uzgoja. Pruža ukusno osvježenje pomiješan s vodom ili drugim voćnim sokovima. Oplemenjuje okus jogurta ili svježeg sira, kao baza voćnim umacima koji se koriste za pojačavanje okusa deserata. Obogaćen je vitaminom C. Proizvod je prikladan i za vegane. 

Sastojci: sok od acerole, 100 %*
*iz biološkog uzgoja

dmBio: sok od povrća, 0,5 L 

Sok sadrži 67 % soka od rajčice. Puninu okusa daje mu uravnotežena kombinacija različitih, pažljivo biranih sorti povrća, dijelom prirodno kiseljenih u procesu mliječno-kiselog vrenja i oplemenjena okusa prstohvatom morske soli pomiješane sa začinima. Napitak je čisti užitak za nepce zahvaljujući resko-osvježavajućem okusu izravno prešanog povrća pa se može koristiti kao temelj za pripravu ukusnih juha i umaka. Proizvod je prikladan za vegane.

Sastojci:  sok od rajčice* 67%, sok od mrkve*¹  13%, sok od kiselog kupusa*¹  4%, SOK OD CELERA*¹ 4%, sok od cikle*¹ 4%, sok od krastavaca*¹ 2%,  koncentrat paprike* 2%, sok od luka*¹, sok od graha*¹, sok od kopra*, morska kuhinjska sol

*iz biološkog uzgoja
¹mliječno-kiselog vrenja