Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Slatki svijet Stelle Croatice u dm-u

Priča o delikatesama Stella Croatica započela je na otoku Mljetu 2002. godine, naslanjajući se na dugogodišnju obiteljsku tradiciju poljoprivredne proizvodnje. Tvrtka Stella Mediterranea čini sve da bude dinamični kotačić u održavanju kvalitete okoliša i društveno odgovornom poslovanju.

Tvrtka Stella Mediterranea je ponosni nositelj oznake green mark kao oznake izvrsnosti proizvoda i pozitivnog odnosa prema okolišu, a uz konvencionalnu proizvodnju linije Stella Croatica, razvila je posebnu liniju proizvoda iz ekološke proizvodnje pod nazivom Stella Bio koji nose certifikat ekoloških proizvoda.

Ekološka Proizvodnja: 

 omogućava održivo gospodarenje prirodnim resursima
 zabranjuje primjenu kemijskih agrocida, umjetnih mineralnih gnojiva i drugih agrokemikalija
 omogućava vraćanje ravnoteže u prirodu te time čuva biološku raznolikost
 potiče razvoj ruralnih područja i omogućava razvoj malih obiteljskih gospodarstava
 doprinosi razvoju eko turizma i eko sela te povezuje poljoprivredne, turističke i zanatske aktivnosti

Stella Bio džemovi i namazi

S udjelom voća večim od 85% u svom sastavu Stella Bio džemovi predstavljaju istinsku eksploziju voćnih okusa. Dodamo li još k tome da se plodovi beru ručno te prirodno suše na uzavrelom jadranskom suncu, užitak će biti još i veći. A doživljaj u potpunosti zaokružen znajući da se džem kuha po tradicionalnoj recepturi koju su vrijedno čuvali naraštaji prije nas.


 


 

Grickajte integralne kekse bez grižnje savjesti

Ako ujutro žurite na posao i ne stignete pripremiti doručak, ako ste jako zaposleni i ne stignete otići na ručak, ako volite grickalice i nekontrolirano ih jedete dok radite ili gledate televizor, najbolji izbor za vas su integralni keksi Stella Croatica, pripremljeni od cjelovitih žitarica te obogaćene bademima ili smokvom.

Proizvedene u Hrvatskoj iz cjelovitih žitarica, sadrže značajno veće količine vitamina B kompleksa, folne kiseline i minerala, u odnosu na kekse proizvedene iz bijelog brašna, a koji su neophodni kao koenzimi za funkcioniranje brojnih metaboličkih procesa u organizmu. Stella Croatica integralni keksi, zbog navedenog sastava mogu uspješno zamijeniti preskočeni obrok ili biti kvalitetan međuobrok, naravno koji se konzumira u razumnim i umjerenim količinama.