Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

dm Katalog Valentinovo

Uskoro nam stiže najromantičniji dan u godini kada slavimo zaljubljenost i ljubav, a  malim znacima pažnje svojim voljenima zahvaljujemo što nam pružaju podršku u svim trenucima. Kako bismo vam olakšali potragu za poklonima, pripremili smo posebno izdanje kataloga s prijedlozima poklona koji će Vama i Vašim najdražima izmamiti osmijeh na lice.


LJUBAV POKREĆE SVIJET, NO NIJE LI VRIJEME DA POKRENE I TEBE?

Sigurno postoji nešto o čemu oduvijek sanjate, a niste se usudili napraviti. Možda je to nešto što stalno ostavljate sa strane misleći kako su želje drugih ipak prioritet? Stavite se na prvo mjesto i u mjesecu ljubavi poradite na ostvarenju svojih želja. Zadovoljni i ispunjeni, tek tada ćete moći pružiti najbolje od sebe drugima. Bez brige, nećemo zaboraviti ni na njih! Pokažite najdražima koliko vam znače malim znakom pažnje. Šapnut ćemo vam da su brojni mirisi u dm-u sniženi i do 40 %. Jer, ništa ne kaže bolje "volim te" ili "volim se" od nekoliko kapi dobrog parfema…Čini se da su ovog Valentinova svi na dobitku!

 

KAKO ĆEŠ REĆI DA TI JE STALO?

Kada ste u nedoumici, a tražite nešto posebno i jedinstveno izaberite jedan od poklon-paketa. Savršen način da kažete da ste mislili na nju ili njega, a sigurni smo da neće imati ništa protiv proširenja svoje make-up i parfemske kolekcije. Poklon-paketi su praktični, sadrže izvrsnu kombinaciju proizvoda i još su fino upakirani. Sigurni smo, nitko neće ostati ravnodušan!


 

VAŠA LJUBAVNA PRIČA TREBA OMOT?

Tijekom veljače, u duhu Valentinova rado ćemo vam ukrasnim papirom upakirati sve poklone i mirise kupljene u dm-u, a ujedno ćete moći odabrati i neke od ponuđenih privjesnica s prigodnom porukom!


 


 

Preuzmi

dm Katalog Valentinovo

PDF, px, 4,96MB