Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000
260 1 1

Pročitaj online!

dm active beauty časopis

Vaš omiljeni časopis active beauty prati najnovije trenove iz područja ljepote, zdravlja, užitka i društvene odgovornosti. Pouzdan izvor informacija o aktualnim temama kao što su ljepota i njega, ali i omiljeni savjetnik uz kojeg ćete brzo uspostaviti tjelesni i duhovni mir, active beauty usredotočuje se i na druge sadržaje kao što su: društvena ili ekološka odgovornost. dm-ova stalna poruka, koja se provlači kroz sve teme časopisa, usmjerava čitatelja prema uravnoteženom stilu življenja i snažnom osjećaju zajedništva koji oplemenjuje. Ujedno neprestano poručuje kako istinska ljepota dolazi iznutra, a da život ispunjen zadovoljstvom proizlazi iz sretnog zajedništva.

Jedinstvene sadržaje časopisa potražite i u online izdanju. 

Čitati ih možete pomoću svojih uređaja: pametnih telefona, tableta ili osobnog računala.

Odaberite omiljeni način uživanja u sadržajima tiskanog ili online izdanja časopisa, uronite u svijet njegovih ekskluzivnih sadržaja, videa i fotografija, u svakome trenutku i posvuda.


 


 

Broj 1 / 2020.

Spremni za nove stvari?

Svaka promjena zahtijeva hrabrost i volju da se isproba nešto novo. Proteklih mjeseci i kroz naše je uredništvo prohujao vjetar promjene: Časopis ACTIVE BEAUTY smo sadržajem i izgledom kompletno nanovo osmislili. A rezultat možete pronaći u svojoj dm prodavaonici. Novi outfit časopisa ACTIVE BEAUTY dizajnirao je međunarodno odlikovani bečki umjetnički direktor Herbert Winkler, poznat kao suosnivač britanske lifestyle biblije Wallpaper. Time nasljeđuje umjetničku direktoricu Viktoriju Platzer koja je otišla na porodiljni dopust i kojoj želimo sve najljepše u tom novom poglavlju života.

Ovim relaunch izdanjem želimo i Vas ohrabriti da krenete nekim novim putem. Na stranicama „Život“ donosimo prve inspiracije za taj pothvat. Primjerice, zašto je dobro za osobu kada sluša svoj unutarnji glas te kako biti zdravi u prijelazno doba. U proširenom dijelu „Ljepota“ želimo Vas potaknuti da slobodno otpustite kočnice Vašoj individualnosti. Isprobajte nude look koji je sada u trendu i neka Vaša unutarnja ljepota još više sjaji! U trećem dijelu časopisa na stranicama “Ravnoteža” doznajte kako živjeti sretnije ili kako uspravno držanje utječe na vlastitu dobrobit. Spremnost na promjene pritom je odlično polazište.

Nadamo se da će Vam se ovaj potpuno izmijenjeni ACTIVE BEAUTY svidjeti kao što se i nama sviđa.

Vaš active beauty tim


 

ŽIVOT 

ACTIVE BEAUTY mjeseca: Ljupka Gojić Mikić
Što kažete na …istinsko dobro jutro?
Najradije kod kuće: sve za ugodne trenutke
Unutarnji glas: kako još bolje čuti sebe
Zdravi u prijelazno doba: ovako će mališani ostati zdravi
Kreativni recepti: vrijeme za doživljaj novih okusa
Intervalni post: on/off prehrana daje polet

 

LJEPOTA 

Sasvim svoja: gotovo neuljepšane činjenice
Ljubav na prvi pogled: šminka za sve oblike očiju
Sjajne perspektive: zajamčeni sjaj u kosi
La Vie en Rose: lijepi zahvaljujući kraljici cvijeća

 

RAVNOTEŽA 

Što nas čini sretnima? Svjesno upravljanje osjećajima
Ja sam jedinstvena: kako usmjeriti pogled na vlastita postignuća
Uspravan hod: glavu gore, onda raste i raspoloženje