Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000
260 1 1

Pročitaj online!

dm active beauty časopis

Vaš omiljeni časopis active beauty prati najnovije trenove iz područja ljepote, zdravlja, užitka i društvene odgovornosti. Pouzdan izvor informacija o aktualnim temama kao što su ljepota i njega, ali i omiljeni savjetnik uz kojeg ćete brzo uspostaviti tjelesni i duhovni mir, active beauty usredotočuje se i na druge sadržaje kao što su: društvena ili ekološka odgovornost. dm-ova stalna poruka, koja se provlači kroz sve teme časopisa, usmjerava čitatelja prema uravnoteženom stilu življenja i snažnom osjećaju zajedništva koji oplemenjuje. Ujedno neprestano poručuje kako istinska ljepota dolazi iznutra, a da život ispunjen zadovoljstvom proizlazi iz sretnog zajedništva.

Jedinstvene sadržaje časopisa potražite i u online izdanju. 

Čitati ih možete pomoću svojih uređaja: pametnih telefona, tableta ili osobnog računala.

Odaberite omiljeni način uživanja u sadržajima tiskanog ili online izdanja časopisa, uronite u svijet njegovih ekskluzivnih sadržaja, videa i fotografija, u svakome trenutku i posvuda.


 


 

Broj 5 / Prosinac 2019.

Postoji točno onaj jedan trenutak u kojem ona božićna iskra prelazi na vas. I tada se slavi svim osjetilima. Može se čuti, vidjeti, mirisati, okusiti pa čak dotaknuti. Za Božić se serviraju tradicionalna jela, a u božićno raspoloženje nose nas i glamurozne trendi frizure koje se brzo naprave, a čime štedimo na vremenu koje je najbolje posvetiti onim važnim pitanjima u životu.

Uvijek vas je zanimalo kako superheroji izgledaju tako cool? Otkrivamo trikove poznatih lica. Tko se u modnom smislu želi iznova odrediti, dozvolit će da ga inspiriraju ključni komadi sezone. A objašnjavamo i kako se s novim izgledom možemo namjestiti u prekrasne poze pred objektivom.

Posebne trenutke s najdražima rado ćemo ovjekovječiti na fotografijama, podijeliti ih putem društvenih mreža te zahvaliti na lajkovima. Jeste li znali da nas zahvaljivanje čak čini zdravima i sretnima? Više o tome saznajte u novom broju časopisa.

dm active beauty tim želi vam bajkovito božićno vrijeme


 

Vaš active beauty tim! :)


 

LJEPOTA 

Maša Zibar: na društvenim mrežama
Mirisi za svakoga: odaberite idealan miris
O, to svečano doba! Napravite same glamurozne frizure
Smiješak! Trikovi profesionalaca za savršene slike
Vilinski prah: ovako će uspjeti svjetlucavi efekt
Zaronite: sada je vrijeme za opuštajuće kupke
Ovo je stil superheroja: supersnažni i supernjegovani
Zgodne ukrasne stvarčice: neka ne sjaji samo drvce


UŽITAK 

Dekoracija stola: svečani ukrasi za božićni stol
Slavlje uz klasike: patka, juha od kestena i sufle
Čokolada uvijek prolazi: veganske slastice za sladokusce
Čarobni otok: odlazak na Island u posjet vilenjacima


ŽIVOT 

Hvala! Zahvalni ljudi su sretniji
Ti-iiha noooć: zajedničko pjevanje nas održava zdravima
Zvjezdani sati: horoskop za prosinac
Riječ stručnjaka: ospice