Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000
260 1 1

Pročitaj online!

dm active beauty časopis

Vaš omiljeni časopis active beauty prati najnovije trenove iz područja ljepote, zdravlja, užitka i društvene odgovornosti. Pouzdan izvor informacija o aktualnim temama kao što su ljepota i njega, ali i omiljeni savjetnik uz kojeg ćete brzo uspostaviti tjelesni i duhovni mir, active beauty usredotočuje se i na druge sadržaje kao što su: društvena ili ekološka odgovornost. dm-ova stalna poruka, koja se provlači kroz sve teme časopisa, usmjerava čitatelja prema uravnoteženom stilu življenja i snažnom osjećaju zajedništva koji oplemenjuje. Ujedno neprestano poručuje kako istinska ljepota dolazi iznutra, a da život ispunjen zadovoljstvom proizlazi iz sretnog zajedništva.

Jedinstvene sadržaje časopisa potražite i u online izdanju. 

Čitati ih možete pomoću svojih uređaja: pametnih telefona, tableta ili osobnog računala.

Odaberite omiljeni način uživanja u sadržajima tiskanog ili online izdanja časopisa, uronite u svijet njegovih ekskluzivnih sadržaja, videa i fotografija, u svakome trenutku i posvuda.


 


 


 

Broj 3 / Srpanj 2019.

Vreli gradski asfalt, lagana odjeća, doza vitamina D koja nam donosi osmijeh na lice… ljeto nam je konačno stiglo.

Mi smo u ljeto zakoračili s novim proizvodima razvijenim u suradnji s Izabel Kovačić i Dejanom Lovrenom, ekskluzivno dostupnim u dm-u, a dobro smo se ugrijali i na dm ženskoj utrci s gotovo 15.000 sudionica i malih sudionika na kojoj smo tradicionalno proslavili aktivan i zdrav način života.

Koristeći prirodnu kozmetiku, dobro je znati sve njene tajne, kao i sve tajne i trikove za ljepotu, od depilacije i njege tijela do njege noktiju i odgovornog sunčanja. Od sunca trebamo štititi i oči, mi znamo koji su modeli efektni, ali i u trendu, a trendovi kažu da su kratke frizure kao i odvažne boje za kosu hit ovoga ljeta.

Ljeti jedemo svježe ubrano, najbolje iz prirode, a osvježavamo se voćnim koktelima i napicima. Recepti čekaju da ih isprobate.

Za odmor je ponekad potrebno samo malo, skladno uređen balkon, vrt, a ako imate mogućnosti, upoznajte sve ljepote ohridskog kraja koji svakako vrijedi posjetiti. Za onaj pravi, duševni odmor, okrenite se prirodi i poslušajte što ima za reći. Prepustite se ljetu uz novi broj active beauty časopisa. 😊

active beauty tim želi vam ispunjeno, nasmijano i uzbudljivo ljeto!


 


 

NJEGA
Najljepši festivalski lookovi: šminka za dobar provod
Kratko i jasno: kratke frizure za ljeto
Refleksije boje po uzoru na prirodu: prirodno bojanje kose
U ovom se krije mnogo dobroga: sve o prirodnoj kozmetici
Može početi: ovako se koža i kosa pripremaju za putovanje

UŽITAK
Sunčani izgledi: novi trendovi sunčanih naočala
On je izdržljiv: održiv vrtni namještaj
Svježe ubrano: kuhanje sa začinima s livade
Mix & Match: sami izmislite omiljeni koktel
Mediteran u planinama: Sjeverna Makedonija

ŽIVOT
Pametna majka priroda: pronađite se u šumi
Što je ženama svakodnevno potrebno: mikrohranjive tvari i slično
Zvjezdani sati: Horoskop za srpanj
Konzultacije: zanimljivosti na temu iritabilnog crijeva