Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000
260 1 1

Pročitaj online!

dm active beauty časopis

Vaš omiljeni časopis active beauty prati najnovije trenove iz područja ljepote, zdravlja, užitka i društvene odgovornosti. Pouzdan izvor informacija o aktualnim temama kao što su ljepota i njega, ali i omiljeni savjetnik uz kojeg ćete brzo uspostaviti tjelesni i duhovni mir, active beauty usredotočuje se i na druge sadržaje kao što su: društvena ili ekološka odgovornost. dm-ova stalna poruka, koja se provlači kroz sve teme časopisa, usmjerava čitatelja prema uravnoteženom stilu življenja i snažnom osjećaju zajedništva koji oplemenjuje. Ujedno neprestano poručuje kako istinska ljepota dolazi iznutra, a da život ispunjen zadovoljstvom proizlazi iz sretnog zajedništva.

Jedinstvene sadržaje časopisa potražite i u online izdanju. 

Čitati ih možete pomoću svojih uređaja: pametnih telefona, tableta ili osobnog računala.

Odaberite omiljeni način uživanja u sadržajima tiskanog ili online izdanja časopisa, uronite u svijet njegovih ekskluzivnih sadržaja, videa i fotografija, u svakome trenutku i posvuda.

 


 


 

Broj 5 / Prosinac 2018.

Stiglo nam je blagdansko vrijeme kojem se veselimo i željno ga iščekujemo cijele godine.

Blagdansko vrijeme prate i nezaobilazni blagdanski makeup i trendi frizure, veselimo se blagdanskom glamuru, šljokicama i moru lampica kojima su uređeni trgovi, ulice, ali i izlozi omiljenih nam trgovina.

Zima ima svoje čari, ali nikako ne zaboravite na pojačanu njegu - potražite savjete za pravilnu njegu u ovim zimskim danima kako biste osigurali zaštitu i hidrataciju kože te spremno dočekali prve pahulje.

A tako spremni za ledenu avanturu, ledeno doba u svom blještavilu čeka vas u cijeloj Austriji. Ako ipak niste za putovanje, u svom gradu potražite najbliže klizalište...

I u ovom broju active beauty časopisa saznajte kako se opustiti i uživati u blagdanskim trenucima. Potražite inspiraciju za nezaobilazne recepte za slastice koji mogu poslužiti kao inspiracija za slatke blagdanske užitke.

Uživajte u sadržajima koje smo vam pripremili - active beauty tim želi vama i vašim najdražima sretne i vesele blagdane.


 

LJEPOTA
Pravi glamur Neka oči i usne zablistaju!
Dobra podloga Primeri čine make-up postojanim
Jednostavno, ali wow Profinjene frizure za proslave
Blagdan za osjetila Začini koji uljepšavaju
Mmmm, lijepo! Svestrani talent – med od manuke
Slow-beauty Održiva njega s konceptom
Blagdani, blagdani Prikladna odjeća za svaku zabavu

UŽITAK
Udobno se smjestite Tople nijanse interijera
Badnja večer(a) Svečana jela bez stresa
Sve ide glatko Na ledu

ŽIVOT
Plan putovanja do sreće Pet životnih zadataka
Zimska njega Koža i kosa tijekom zime
Zvjezdani sati Horoskop za prosinac
Savjet stručnjaka Hladna stopala