Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000
260 1 1

Pročitaj online!

dm active beauty časopis

Vaš omiljeni časopis active beauty prati najnovije trenove iz područja ljepote, zdravlja, užitka i društvene odgovornosti. Pouzdan izvor informacija o aktualnim temama kao što su ljepota i njega, ali i omiljeni savjetnik uz kojeg ćete brzo uspostaviti tjelesni i duhovni mir, active beauty usredotočuje se i na druge sadržaje kao što su: društvena ili ekološka odgovornost. dm-ova stalna poruka, koja se provlači kroz sve teme časopisa, usmjerava čitatelja prema uravnoteženom stilu življenja i snažnom osjećaju zajedništva koji oplemenjuje. Ujedno neprestano poručuje kako istinska ljepota dolazi iznutra, a da život ispunjen zadovoljstvom proizlazi iz sretnog zajedništva.

Jedinstvene sadržaje časopisa potražite i u online izdanju. 

Čitati ih možete pomoću svojih uređaja: pametnih telefona, tableta ili osobnog računala.

Odaberite omiljeni način uživanja u sadržajima tiskanog ili online izdanja časopisa, uronite u svijet njegovih ekskluzivnih sadržaja, videa i fotografija, u svakome trenutku i posvuda.

 


 


 

Broj 4 / Listopad 2018.

Ponovno padaju trendovi sa stilskog neba. Ljepota je u tome što ove godine stvarno ima ponešto za svaku ženu. Tko voli upadljivost, polaže nade u šarene glave, tko preferira decentnost, odabrat će nove kombinacije modnih klasika i ukrasiti se cool statement-naušnicama. Novi make-up trendovi ionako pristaju svim tipovima i godištima.

Ipak ne upadaju svi aktualni trendovi odmah u oči. Kad je u pitanju njega, dospjeli smo posve u znanstvenu fantastiku. Načelo ovdje glasi: manje kemije, manje dodataka. Nove aktivne tvari sve više dolaze iz prirode, a sve manje iz laboratorija. Koliko su za nas i za ekološku bilancu dobre alge i bakterije mliječne kiseline čitajte u novom broju časopisa dm active beauty.

Tim active beauty želi Vam trendi čitanje!


 

LJEPOTA
Bezvremenska ljepota Trendovi za svaku dob
Samo dašak Povratak pudera
Sve će biti u redu Kozmetički trendovi budućnosti
Uredno, momci! Novi proizvodi za muškarce
Čime ukrasiti uši? Sada se ljuljaju mala umjetnička djela

UŽITAK
Pleteni program Pleten je namještaj u modi
Povrće je moje meso Genijalni recepti za vegane
Raznolikost je začin života Promjena na tanjuru
Zdrava stanka Pritisnite tipku za zaustavljanje
Sve teče Promjene u Beogradu

ŽIVOT
Iz ljubavi prema životu Važna preventiva raka dojke
Zvjezdani sati Horoskop za listopad
Savjet stručnjaka Proširene vene