Skintegra - spoj funkcionalne kozmeceutike i luksuzne kozmetike

Od sada u asortimanu dm-ovih kutaka bezreceptnih medicinskih proizvoda možete pronaći vrhunsku liniju preparativne kozmetike iz domaćih laboratorija Skintegra.
 

Skintegra je linija proizvoda koja transformira zahtjevnu kožu. Pomno probrani sastojci, formulirani bez iritansa i alergena, moduliraju i štite problematičnu, dehidriranu, osjetljivu i hiperpigmentiranu kožu.

Proizvodi Skintegra bazirani su na aktivnim komponentama klinički ispitanog djelovanja. Odabir idealne kombinacije proizvoda ovisi ponajprije o individualnim karakteristikama i potrebama kože. Ovisno o tipu i problematici, oni će:

- normalizirati hipersekreciju sebuma i regulirati funkciju začepljenih pora;
- ujednačiti UV-inducirano oštećenje pigmenta kože;
- uspostaviti ispravnu razinu vlažnosti i spriječiti transepidermalni gubitak vlage;
- ojačati oslabljenu barijernu funkciju kože narušene isušujućim tretmanima i upalnim procesima.

Ovi čimbenici preduvjet su zdrave i lijepe kože i Skintegra to savršeno razumije. Skintegrini su proizvodi kreirani kao intenzivni tretmani, imajući u vidu da većina dermatoloških oboljenja i disfunkcija nastaje u drugom sloju kože (dermisu) te da proizvod, osim zaglađivanja površinskog sloja kože, mora imati izvanrednu sposobnost transdermalne apsorpcije kako bi bio učinkovit protiv akni, dispigmentacija i preuranjenih znakova starenja. Zahvaljujući specifičnoj formulaciji, ovi proizvodi omogućuju maksimalni učinak aktivnih sastojaka.


 


 


 

U Skintegrinim formulacijama ne koriste se sastojci koji nepotrebno senzitiziraju kožu te su stoga svi proizvodi formulirani bez dodatka agresivnih tenzida, hormonalno disruptivnih komponenti, parfema, etanola i drugih potencijalno nadražujućih tvari. Asortiman čine pomno osmišljene, dermatološki kompatibilne formulacije koje omogućuju modularno i slojevito kreiranje režima njege koji će adresirati specifične zahtjeve vaše kože. Idealna SK kombinacija je sklad proizvoda po mjeri vaše kože; isključivo ono što je esencijalno vama.


 


 

OTC kutak bezreceptnih medicinskih proizvoda možete pronaći na sljedećim adresama:
 

Zagreb
- Gruška 22
- Centar Antunović
- Supernova Garden Mall
- Avenue Mall
- Tomićeva 1
- Supernova Buzin
- City Center one West
- Green Gold
- Academia, Tkalčićeva 88
- Importanne centar (razina -2)
- City Center one East
- Branimir Mingle Mall
 

Split
- City Center one
- Ruđera Boškovića 11

 Dubrovnik
- Vukovarska 13

Rijeka
- Tower Centar
- Robna kuća RI

Velika Gorica
- Trg kralja Tomislava 12

Slavonski Brod
- J.J. Strossmayera 17

Varaždin
- Lumini, Ulica grada Lipika 15

Zadar
- Supernova, Ulica Akcije Maslenica 1

Pula
- MAX CITY Pula, Stoja 14a