Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

01.02.2017.

Za sve ljubitelje bio prehrane

dmBio kulinarska radionica


 

U veljači, mjesecu ljubavi, pripremili smo nešto za sve one koji gaje ljubav prema osviještenoj prehrani. Naime, 22. veljače održat će se edukativna radionica na temu osviještene prehrane. Edukativne radionice namijenjene su svima onima koji su se već saživjeli s osviještenom prehranom, ali žele čuti neki novi recept ili savjet za pripremu bio namirnica. Vrhunski chef Marin Medak, vlasnik poznatog zagrebačkog bistroa RougeMarin, otkrit će vam neke nove okuse na polju osviještene prehrane i naučiti vas kako da ih i sami ponovno doživite kod kuće uz pomoć dmBio proizvoda.

Prijava na radionicu vrlo je jednostavna - sve što trebate jest dokazati nam da ste pravi kandidat za našu radionicu i to tako da pokažete svoje znanje o bio namirnicama i njihovoj pripremi. To ćete učiniti odgovaranjem na Marinovih pet pitanja u našem kvizu koji će na dm-ovoj web stranici biti aktivan od 1. do 15. veljače 2017. Sudionici koji prema Marinovom mišljenju prvi točno odgovore na sva pitanja, dobit će priliku sudjelovati na jedinstvenoj kulinarskoj radionici u kojoj će moći otkriti majstorske tajne kuhanja s proizvodima dm marke dmBio.

dmBio je dm-ova robna marka prehrambenih proizvoda koja se proizvodi u skladu s visokim ekološkim standardima. To konkretno znači da dmBio namirnice nastaju putem ekološke proizvodnje te ne sadrže pesticide, boje, umjetne arome niti konzervanse. Stoga konzumacijom takvih proizvoda činite dobro sebi, ali i cijelom okolišu.

Na policama dm-a između više od 350 dmBio proizvoda svatko će pronaći nešto za sebe. dmBio voćne poslastice za svaki dan, različite vrste žitarica i mahunarki, ali i napitci kao zamjena za mlijeko samo su neki od njih. Ako u veljači poželite obogatiti svoju prehranu dmBio proizvodima, u zamjenu za 50 bodova možete ih kupiti po 20 % nižoj cijeni i pritom dobiti atraktivnu dmBio trobu na dar.