Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

02.12.2015.

dm dobio priznanje za društveno odgovorno poslovanje

Tvrtka dm-drogerie markt osvojila je nagradu Indeks DOP-a 2015. za Društveno odgovorno poslovanje u kategoriji velikih poduzeća. Nagrada Indeks DOP-a je inicijativa nastala s ciljem da se istaknu hrvatska poduzeća koja razumiju i na pravi način implementiraju društveno odgovorno poslovanje. Društveno odgovorno poslovanje pokazuje kako neka tvrtka, pored zakonom propisanih obaveza, integrira brigu za okoliš i društvo u svoj sustav donošenja odluka. 

 

"U našem poslovanju ljudi su na prvom mjestu i taj pristup pomogao nam je da u javnosti izgradimo ugled tvrtke koja brine o zaposlenicima, kupcima i zajednici. Činjenica da je i struka prepoznala naš doprinos daje nam dodatan poticaj da nastavimo putem na koji smo krenuli prije gotovo dvadeset godina", rekla je Ana Fostač-Krilčić. 

Indeks DOP-a dodjeljuju Hrvatska gospodarska komora i Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj, a ovogodišnja dodjela održana je pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović i Ministarstva gospodarstva. Nagradu je u ime dm-a preuzela prokuristica Ana Fostač-Krilčić.