Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

09.02.2012.

Zaštita prava kupaca nam je na prvom mjestu

Cijenjeni kupci,

potaknuti činjenicom da smo u posljednje vrijeme već nekoliko puta primili obavijest svojih kupaca da su im se javljali pojedinci ili tvrtke lažno se predstavljajući pod dm imenom i nudeći im u ime dm‐a atraktivne i povoljne proizvode i usluge koji ne pripadaju dm‐ovom asortimanu s ciljem iznude novca, dužni smo Vas upozoriti da s pojačanim oprezom pristupate bilo kakvoj ponudi proizvoda i usluga pod dm imenom, a izvan dm prodavaonica.

Radi Vaše sigurnosti i lakše orijentacije, i ovim putem Vas obavještavamo da su sve aktualne promocije s popustima i nagradne igre dm‐a, uz standardne dm‐ove promotivne materijale, objavljene i na našoj službenoj web stranici. Pravovaljanost svake promocije možete dodatno provjeriti putem službenog facebook kanala dm‐a www.facebook.com/dm.Hrvatska.hr ili besplatnog info telefona 0800 365 86 33.
Nagrade i donacije dm‐a preuzimaju se isključivo u dm prodavaonicama.

Ovim putem u cijelosti prenosimo i službeno očitovanje pravne službe po pitanju neovlaštenog korištenja imena tvrtke dm‐drogerie markt d.o.o.:

" dm‐drogerie markt d.o.o. pridržava sva prava koja ima kao registrirani imatelj žiga i tvrtke dm-drogerie markt d.o.o., te svako neovlašteno isticanje, pozivanje i korištenje na bilo koji način našeg žiga ili tvrtke, nas ovlašćuje da protiv osoba koje krše naša prava i ugled na tržištu ustanemo zahtjevom da isto prestanu činiti kod nadležnog suda ili institucije te da isto tako od osoba koje neovlašteno korite isti žig ili tvrtku ustanemo sa zahtjevom za naknadom štete i da pokrenemo kazneni progon, sve sukladno ovlastima danim nam zakonom. "

Sve gore navedeno objavljujemo s ciljem da izbjegnemo svaku buduću zlouporabu imena dm-drogerie markt d.o.o., a time i povredu prava dm kupaca.

Vaš dm

Preuzmi

Zaštita prava kupaca nam je na prvom mjestu.

PDF, 121KB