Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

13.12.2013.

"babylove vlažne maramice comfort refill" osvojile titulu “Proizvod godine” prema izboru čitateljica i čitatelja portala žena.hr

U četvrtak, 12. prosinca portal Žena.hr dodijelio je titulu „Proizvoda godine“ dm-ovim babylove vlažnim maramicama comfort refill u kategoriji Dječje kozmetike i higijene. Čitateljice i čitatelji su odlučili da su babylove vlažne maramice najbolji proizvod, a da je marka babylove jedina privatna marka u konkurenciji od 500 proizvoda koja zaslužuje ovu vrijednu nagradu.

 

 

 

 

„Zahvaljujemo svim čitateljicama i čitateljima portala Žena.hr što su nagradili kvalitetu proizvoda dm-ove robne marke. Kupci prepoznaju trud koji ulažemo u kreiranje naših proizvoda što nam je potvrdilo istraživanje Ipsos Pulsa. Naime, više od tri četvrtine lojalnih kupaca dm-a kao razlog lojalnosti navodi izvrsnu cijenu i kvalitetu dm marke“,  izjavila je Sabina Bengez Krok, koja je u ime dm-a preuzela nagradu.

“Među brojnim proizvodima koji se mogu pronaći na policama hrvatskih dućana, želja nam je bila prepoznati i odabrati one koji su najbolji, najinovativniji, najfunkcionalniji i najkorišteniji“, izjavila je Petra Novosel, glavna urednica portala Žena.hr.

 

 

 

Dodala je da su mjerilo za dodjelu ovih laskavih titula bili čitateljice i čitatelji portala, koji su u svojim komentarima objasnili zašto su svoj glas dali upravo babylove vlažnim maramicama comfort refill: "Sve od babylove-a koristimo od najmanjih nogu pa tako i ove maramice, zato jedna velika petica za kvalitetu“, napisala je jedna od čitateljica portala Žena.hr. 

dm-ova marka babylove obuhvaća sve što treba bebi na početku života: od pelena, hrane, pribora i proizvoda za njegu do igračaka putem kojih će otkrivati svijet, proizvedenih prema najvišim standardima sigurnosti i kvalitete. U proizvodnji babylove kozmetike koriste se samo najkvalitetniji prirodni sastojci, bez dodataka bojila i konzervansa. Dermatološki ispitani proizvodi za njegu nježne dječje kože također ne sadrže sirovine na bazi mineralnih ulja te, u najvećem dijelu, ni sastojke životinjskog podrijetla (osim pčelinjeg voska).

Preuzmi

Proizvod godine 2013: Kategorija dječje kozmetike i higijene

PDF, 96KB