Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

11.12.2019.

dm je sedmi put najbolji poslodavac u Hrvatskoj

U srijedu, 11. prosinca, dm je sedmi put proglašen najboljim poslodavcem u kategoriji velikih tvrtki prema nezavisnom istraživanju portala Moj Posao o zadovoljstvu zaposlenika. U posljednjih trinaest godina, koliko se provodi ovo istraživanje, dm je svake godine uvršten u probrano društvo tri najbolja poslodavca u zemlji. 


 

„Naše djelatnice i djelatnici temelj su uspješnog poslovanja dm-a i najveća vrijednost koju tvrtka ima. Kontinuirano ulaganje u razvoj djelatnika i međuljudske odnose dm-ova je formula za dugoročno održivo i uspješno poslovanje te razlog zbog kojeg nam naši djelatnici već sedmi put dodjeljuju titulu najboljeg poslodavca u Hrvatskoj. Zahvaljujem svim našim kolegicama i kolegama što prepoznaju trud koji tvrtka ulaže kako bismo bili zadovoljni i motivirani i što svaki dan svojim radom doprinose liderskoj poziciji koju dm drži na hrvatskom drogerijskom tržištu“, izjavila je Nataša Odak, menadžerica Razvoja ljudskih resursa u dm-u.

dm u Hrvatskoj zapošljava 1.565 djelatnika i djelatnica koji rade u 161 prodavaonici u 61 gradu. Uz prosječnu neto plaću u prodavaonicama dm-a veću od 10.200 kuna, dm djelatnicima pruža podršku u važnim trenucima u životu, poput potpore u iznosu od 10.000 kuna za svako novorođeno ili posvojeno dijete te ih potiče na profesionalni i osobni razvoj. U dm-u je tijekom protekle poslovne godine održan 191 dan edukacija kojima je pristupilo 1.353 djelatnika, a 587 djelatnika i djelatnica dm-a volontiralo je u 195 ustanova, u 51 gradu i naselju diljem Hrvatske.

Cjelokupne rezultate i detalje istraživanja zadovoljstva zaposlenika koje je proveo portal MojPosao možete pronaći na portalu moj-posao.net te na internetskoj stranici zadovoljstvozaposlenika.hr.