Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

06.12.2018.

Proizvodi dm-ovih robnih marki dobitnici četiri nagrade u sklopu natječaja Value4money: beauty

U četvrtak, 6. prosinca stručni žiri portala miss7 dodijelio je nagrade za dekorativnu kozmetiku u sklopu natječaja Value4money: beauty, proizvodima dm-ovih robnih marki trend IT UP, alverde i s.he stylezone. 


 

Žiri portala miss7 u sastavu dr. med. Nevie Delalle, dermatologinje, Zvonimira Franića, hair stylista, Sanje Agić, vizažistice te glavne urednice miss7, Tonkice Zlački, testirao je i odabrao dobitnike nagrada u sedamnaest kategorija. Dobitnici čak četiri kategorije prema izboru žirija proizvodi su dekorativne kozmetike vlastitih dm marki. trend IT UP maskaru No1 ocijenili su najboljom maskarom, alverde mineral face primer shimmering rose najboljim primerom, najbolji proizvod za obrve je s.he stylezone olovka za obrve, a najbolji highlighter je alverde highlighter.

''U ime dm-a zahvaljujem se stručnom žiriju koji je prepoznao visoku kvalitetu naših proizvoda, dostupnu po pristupačnim cijenama. Znamo kako naši kupci rado koriste proizvode dm-ovih vlastitih robnih marki, a nagrade žirija pokazale su nam kako i struka prepoznaje odličan omjer njihove cijene i kvalitete. Proizvodi robnih marki trend IT UP, alverde i s.he stylezone mogu se pronaći u profesionalnim visažističkim koferima poznatih visažista i vizažistica, ali i u kozmetičkim torbicama make-up entuzijastica koje ih svakodnevno koriste. Zahvaljujemo još jednom portalu miss7 koji je omogućio još jednu potvrdu kvalitete naših proizvoda,'' naglasila je Ana Martić, menadžerica za asortiman u dm-u. 

Natječaj Value4money: beauty pokrenuo je portal miss7 s ciljem kako bi stručnjaci i zainteresirani čitatelji odabrali najisplativije proizvode preparativne i dekorativne kozmetike koji se ovog trenutka nalaze na tržištu.