Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

30.11.2018.

dm zaslužio zahvalu za izuzetan volonterski doprinos

U petak, 30.11. povodom dodjela Volonterskog Oskara 2018., dm-u je uručena zahvala kao tvrtki koja najbolje razvija program volontiranja zaposlenika. Volonterski Oskar priznanje je koje devetu godinu za redom dodjeljuje Volonterski centar Zagreb, a uz proglašenja volontera godine, organizatori poseban naglasak stavljaju i na organizacije koje su dale izuzetan volonterski doprinos gradu Zagrebu u 2018. godini. Ove godine, Volonterski centar Zagreb prepoznao je dm-ove inicijative kojima potiče djelatnike na volonterski rad  u cilju razvoja zajednice i poboljšanja kvalitete života u Gradu Zagrebu.


 

Osim profesionalnog, djelatnike uvijek potičemo i na osobni razvoj. Izuzetno smo ponosni na naše djelatnike koji se svake godine uključuju u volonterske aktivnosti i daju individualni doprinos u zajednici. Kao i uvijek, pokazali smo kako imamo veliko srce, uvijek spremno pomoći drugima“, naglasila je Nataša Odak, menadžerica Razvoja ljudskih resursa.

U protekloj poslovnoj godini 684 djelatnika dm-a volontiralo je u 169 ustanova, institucija i organizacija civilnog društva u 52 grada u Hrvatskoj, a posebno se ističe humanitarni projekt Božićni darak u kojega se uključilo više od 1.300 dm-ovih djelatnika koji su sami kupili proizvode i pakirali poklone za potrebite sugrađane. Zahvaljujući angažmanu dm-ovih djelatnika, u suradnji s društvima Crvenog križa diljem Hrvatske, 5.000 dm-ovih poklona stiglo je na adrese socijalno ugroženih i siromašnih građana u svim županijama te u čak 99 gradova i naselja diljem Hrvatske o kojima skrbi Crveni križ.