Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

24.07.2018.

Najavljeni detalji dm millennium jumpa 2018.

Četiri skoka sa zadarske rive za djecu s poteškoćama u razvoju


 

 

Dvanaesti dm millennium jump održat će se u subotu 4. kolovoza 2018. na zadarskoj rivi, najavili su organizatori na konferenciji za medije održanoj u utorak, 24. srpnja, u Zadru. Ove godine skakat će se četiri glavna skoka - skok na noge, dvostruki domino skok, skok s loptom te skok u navijačkim majicama kojim će očekivanih 3.000 sudionika proslaviti nezapamćeni uspjeh hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu. 

"Ove godine uvodimo četvrti skok u duhu sportskih događanja koja su obilježila proteklih nekoliko tjedana u Hrvatskoj. Četvrti skok zvat će se Vatreni skok i bitno je napomenuti da svi koju preuzmu akreditacije sa sobom trebaju ponijeti navijački, "kockasti" dres. Ove godine slažemo natpis tijelima "Croatia loves you" u navijačkim dresovima  koji će biti dug  200 metara. Zahvaljujem Turističkoj zajednici Grada Zadra i Gradu Zadru na podršci kao i dm-u koji je kao društveno osjetljiva tvrtka prepoznao bit manifestacije, a to je pomoć djeci s poteškoćama u razvoju. Bez podrške dm-a, teško bismo izgradili projekt koji uspješno objedinjuje turističku promociju, brigu o zdravlju i humanitarno djelovanje", izjavio je Neven Stojaković, iz začetnik millennium jumpa iz Društva Propela.


 

Kao i svake godine, nastavlja se humanitarna priča milenijskog skoka. Dio prihoda od kotizacija namijenjen je Dječjem vrtiću Latica za Školu plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju, a humanitarna priča odjeknut i zahvaljujući poruci "Croatia loves you" koju će sudionici ispisati svojim tijelom. 

Posjetitelji i sudionici dm millennium jumpa i ove će godine moći obaviti besplatni dermatološki pregled koji će obavljati tim dermatologa Hrvatskog dermatološkog društva u sklopu dm-ove inicijative "Sunce se nosi bezbrižno".

"U ime dm-a želim pozvati sve Zadranke i Zadrane i njihove goste, da nam se u subotu 4. kolovoza pridruže na zadarskoj rivi i podrže mališane kojima Škola plivanja omogućuje rehabilitaciju i socijalizaciju. Kao i svake godine, jamčimo dobru i sigurnu zabavu na suncu. Naime, dm-ova inicijativa u sklopu koje organiziramo besplatne dermatološke preglede diljem Hrvatske stiže na dm millennium jump", izjavila je Hana Matić, područna menadžerica dm-a za Dalmaciju.

Prijave za 12. dm millennium jump počinju u ponedjeljak. 30. srpnja. od 19 do 23 sata na Narodnom trgu ispred lože i na Kalelargi ispred dm-a. Okupljanje sudionika u subotu 4. kolovoza počet će u 12:30 sati.

Preuzmi

Poznati detalji dm millennium jumpa 2018.

PDF, 384KB

Program dm MILLENNIUM JUMP 2018

PDF, 204KB