Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

05.04.2018.

Utrka za najmlađe u sklopu festivala sporta i rekreacije "Homo si teć"

"dm mići trk" za djecu održat će se 22. travnja 2018.

 

 

U četvrtak, 5. travnja dm i Riječki sportski savez najavili su "dm mići trk" - sedmu utrku za djecu predškolske dobi koja će se trčati u sklopu festivala sporta i rekreacije "Homo si teć". 

"dm mići trk" održat će se u nedjelju, 22. travnja 2018., s početkom u 10:30 sati na riječkom Korzu, a trčat će se do Gata Karoline Riječke gdje će male sudionike kao i svake godine dočekati pokloni dm-a. 

dm će mališanima vrtićke dobi u Primorsko-goranskoj županiji podijeliti 2.000 majica kako bi svoje prve sportske korake mogli napraviti upravo na "dm mići trku".

"U dm-u uvijek nastojimo podsjetiti građane na to koliko je zdravlje važno, a kako bismo u tome bili još uspješniji, svake godine organiziramo sportske sadržaje za najmlađe. S ponosom najavljujemo utrku dm mići trk namijenjenu predškolskoj djeci u kojoj su tijekom sedam godina sudjelovale generacije malih Riječana i Riječanki. Pozivam sve roditelje da nam se i ove godine pridruže kako bismo naše najmlađe potaknuli na bavljenje sportom“,  izjavila je Diana Prezelj, područna menadžerica dm-a.

Sudjelovanjem u najvećoj uličnoj utrci u Hrvatskoj i organizacijom utrke za djecu, dm će se  će se pobrinuti da i najmlađi sudjeluju u festivalu sporta i rekreacije te će i ove godine podsjetiti roditelje koliko su za zdrav život i razvoj bitni redovito kretanje i bavljenje sportom.