Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

30.01.2018.

dmBio napitak od riže i chia sjemenki osvojio titulu "Proizvod godine" prema izboru čitateljica i čitatelja portala žena.hr

U ponedjeljak, 29. siječnja 2018. portal Žena.hr dodijelio je titulu „Proizvoda godine“ dm-ovom dmBio napitku od riže i chia sjemenki u kategoriji  „Zdravi napitci“ prema odabiru svojih čitateljica i čitatelja.


 

Šestu godinu za redom portal žena.hr proveo je odabir „Proizvoda godine“ prema glasovima svojih čitatelja. Čitateljice i čitatelji portala žena.hr, imali su priliku odabrati najbolje nove proizvode na hrvatskom tržištu u 2017. godini.

I ove godine u odabiru su sudjelovali proizvodi dm marke, a posebno smo ponosni na dmBio napitak od riže i chia sjemenki koji je osvojio prvo mjesto u kategoriji „Zdravi napitci“. 


 

Lagan rižin napitak bez laktoze i glutena u kombinaciji s uljem chia sjemenki idealan je partner na putu ka osvještenijem životu i hranjivijim obrocima.
Više informacija o proizvodu. 

„U ime dm-a zahvaljujem čitateljicama i čitateljima portala žena.hr što su u kategoriji zdravi napitak odabrali dmBio napitak od riže i chia sjemenki kao najbolji u 2017. godini. Raduje nas što naši kupci prepoznaju kvalitetu dmBio proizvoda koji u sebi sadržavaju ono najbolje iz prirode. Svi dmBio proizvodi, pa tako i napitak od riže i chia sjemenki, dolaze iz ekološke proizvodnje, a sirovine korištene pri izradi ambalaže potekle su iz šuma kojima se gospodari održivo. U dm-u ćemo nastaviti razvijati inovativne proizvode koji će pratiti potrebe naših kupaca, uzimajući u obzir okoliš i održivo gospodarenje resursima. Organizatoru projekta Proizvod godine, portalu žena.hr, zahvaljujem što nam pomaže da još bolje prepoznamo potrebe naših kupaca.“,  izjavila je Tanja Hrvojević, menadžerica za asortiman osviještene prehrane u dm-u.