Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

13.12.2017.

dm jedanaesti put među najboljim poslodavcima u Hrvatskoj

U srijedu, 13. prosinca dm je zauzeo mjesto među top 3 poslodavca u kategoriji velikih tvrtki prema istraživanju o zadovoljstvu zaposlenika portala Moj Posao.


 

Tako se dm, osvojivši drugo mjesto, jedanaesti put za redom našao u biranom društvu najboljih poslodavaca u Hrvatskoj.

"Zahvaljujem kolegicama i kolegama koji su nam i ove godine osigurali priznanje koje najbolje pokazuje kako dobro znamo da uspjeh tvrtke počiva na zadovoljstvu i motiviranosti djelatnika. Nastavit ćemo razvijati kampanje i projekte koje djelatnike potiču na razvoj te ćemo uvijek ostaviti dovoljno prostora za profesionalni razvoj i napredak unutar tvrtke", izjavila je Nataša Odak, menadžerica Razvoja ljudskih resursa dm-a.

Upravo je u Hrvatskoj dm započeo s provedbom dm akademije - školovanjem djelatnika za zanimanje drogerista. Cilj dm akademije je djelatnicima u prodavaonicama u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Makedoniji omogućiti školovanje za zanimanje drogerist. Nakon edukacije djelatnici će lakše ići ukorak s današnjim potrebama kupaca te će, zahvaljujući novim znanjima, kupcima moći osigurati još bolju uslugu i stručne savjete.

U poslovnoj godini 2016./2017. dm je u Hrvatskoj ostvario 2,1 milijardi kuna prometa te rast od 5,4 % u odnosu na prethodnu poslovnu godinu. Danas dm posluje u 157 prodavaonica te u 60 gradova zapošljava 1.399 djelatnika.

Rezultate i detalje o istraživanju portala Moj Posao možete pronaći na moj-posao.net te na internetskoj stranici zadovoljstvozaposlenika.hr.