Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

02.06.2017.

Zlatna košarica 2017.

U četvrtak 1. lipnja dm-u je dodijeljena glavna nagrada Zlatna košarica za najboljeg trgovca te nagrada za društveno odgovornu kompaniju u 2016. godini. 

Zlatna košarica je nagrada koju drugu godinu zaredom u šest kategorija dodjeljuje specijalizirani magazin za maloprodaju i FMCG industriju Ja TRGOVAC. Ovogodišnje priznanje obilježava ostvarenja tvrtki u 2016. godini te ukazuje na najbolje primjere poslovanja i tržišnog uspjeha predstavnika industrije.

 

"Više od dvadeset godina u Hrvatskoj je iza dm-a i puno toga se promijenilo. Ono što je ostalo isto je naš fokus na potrebe ljudi koji nam svaki dan daju povjerenje - na naše kupce, djelatnike i partnere. Brojke koje se mijenjaju i rastu za nas su više od brojki. One nam omogućuju da zadržimo taj fokus i nastavimo biti odgovoran poslodavac, uslužan trgovac i dobar susjed u zajednici u kojoj poslujemo. 

Nastavit ćemo s razvojem programa i edukacija za naše djelatnike. I dalje ćemo ulagati u lokalnu zajednicu i zaštitu okoliša. Kontinuiranim razvojem asortimana i ulaganjem u kvalitetu usluge nastavit ćemo odgovarati na potrebe naših kupaca.  

U ime dm-a zahvaljujem svim djelatnicama koji grade naš dm, a kupcima zahvaljujem na dva desetljeća povjerenja koje ćemo nastojati opravdati i u godinama koje su pred nama." izjavila je Dubravka Štefanac Vinovrški, marketing menadžerica