Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

dm sunčana turneja

dm green city project stiže u Split (petak, 15.5.2015.), Pulu (subota, 16.5.2015.) i Osijek (subota, 23.5.2015.) gdje će sa sugrađanima obilježiti Međunarodnu godinu svjetlosti.

 

Pozivamo sve naše sugrađane u Splitu, Puli i Osijeku da nam se pridruže na splitskoj Rivi, pulskom Forumu i osječkoj Tvrđi jer smo za sve posjetitelje pripremili brojne zabavno-edukativne aktivnosti.

Ovogodišnji dm green city project u znaku je Međunarodne godine svjetlosti i želja nam je na ovogodišnjim druženjima upoznati građane kako u svakodnevnom životu mogu doprinijeti održivoj budućnosti zajednice i informirati ih o izazovima s kojima se slijepe i slabovidne osobe suočavaju u svakodnevnom životu.

Splitska riva, pulski Forum i osječka Tvrđa na jedan će dan postati mjesto ekološke obiteljske proslave na kojoj se dm pobrinuo da se svaki član obitelji zabavi i opusti. Očekuju vas besplatni dermatološki pregledi, ekoradionice za najmlađe, dm ekokuhinja s poznatima, a proslavu će upotpuniti i brojne nagradne igre i brojni drugi sadržaji za cijelu obitelj.

Dođite, zabavite se, naučite nešto novo i pomognite nam da  poruka o važnosti promišljanja ekoloških tema i širenja svijesti o ekologiji bude što glasnija i da se što dalje prenese!


 

*Dermatološki pregledi u Splitu održat će se u terminu 10:00-13:00 sati.