Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Proslavimo zajedno Dan planeta Zemlje

Pridružite nam se u petak, 24.4.2015. na Cvjetnom trgu u Zagrebu i obilježite s nama Dan planeta Zemlje s ciljem promicanja ideje o zelenijem planetu u kojem živimo.

 

Ovim putem pozivamo vas da nam se pridružite na našoj tradicionalnoj proslavi Dana planeta Zemlje koja će se  održati u novom terminu, 24.4.2015., od 15:00 do 19:00 sati na zagrebačkom Cvjetnom trgu.

I ove godine na događanju ćemo nuditi sadržaje edukativno-zabavnoga karaktera za cijelu obitelj i ujedno promovirati Međunarodnu godinu svjetlosti.

Pripremili smo brojne promotivne sadržaje kroz koje ćemo pokušati približiti važnost razvijanja ekološke svijesti i njezine praktične primjene u različitim sferama života.

Očekuju vas:

- zdrava dm kuhinja s masterchefom Matijom Nikolićem, Irenom Šveda, Ivanom Banfić, Marijom Andrijašević, Ivanom Petrušić

- dm zdravi kutak - besplatni dermatološki pregledi, oftamološka  savjetovanja o kontaktnim lećama i njezi, zaštiti od Sunca i kompjutora, mjerenje očnog tlaka i orijentacijska provjera vida; mjerenje tlaka, šećera, mjerenje i savjeti nutricionista, savjetovanje specijalista ORL i kirurgije glave i vrata, savjetovanje specijaliste dermatologije i venerologije

- mala škola znanstvenika za djecu

- vježbanje s fitness trenerima i druženje s poznatim osobama

- brojne udruge uključene u dm green city project 2015. 

- promocije dm-ovih proizvoda i usluga

- atraktivna nagradna igra za besplatan sistematski pregled u  Poliklinici Aviva i besplatne specijalističke i oftamološke preglede za naočale i kontakte leće u Poliklinici Ghetaldus

- brojni drugi sadržaji vezani uz temu zaštite okoliša.

Dođite, zabavite se, naučite nešto novo i pomognite nam da poruka o važnosti promišljanja ekoloških tema i širenja svijesti o ekologiji bude što glasnija i da se što dalje prenese!

*U slučaju kiše događanje će se održati u obližnjem šoping-centru Cvjetni.