Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

dm nagrade


 

2019. Najbolji poslodavac

dm je po trinaesti put sudjelovao u istraživanju portala MojPosao te je prema ocjenama djelatnika po sedmi put osvojio 1. mjesto u kategoriji velikih tvrtki.

2019. Poslodavac prvog izbora

dm je po deseti put zaredom zauzeo 1. mjesto u nezavisnom istraživanju portala MojPosao te time stekao titulu najpoželjnijeg poslodavca u 2019. godini. U istraživanju je sudjelovalo gotovo 20.000 ispitanika, a bitno je napomenuti da ispitanicima nisu unaprijed ponuđeni nazivi tvrtki. Cilj istraživanja bio je saznati koji su poslodavci na hrvatskom tržištu rada najatraktivniji općoj javnosti i zbog čega.

2018. Najbolji poslodavac

Djelatnici dm-a sudjelovali su u istraživanju portala MojPosao prema kojem su plasirali svog poslodavca na visoko drugo mjesto među velikim tvrtkama.

2018. Dobitnik Indeksa DOP-a u kategoriji Društveno odgovorni odnosi sa zajednicom

Hrvatska gospodarska komora i Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj dodijelili su dm-u nagradu Indeks DOP-a u kategoriji Društveno odgovorni odnosi sa zajednicom. Nagrada je dodijeljena u sklopu 10. nacionalne konferencije o društveno odgovornom poslovanju.

2018. Poslodavac prvog izbora

Devetu godinu za redom dm je osvojio titulu poslodavca prvog izbora u nezavisnom istraživanju portala MojPosao. U istraživanju je sudjelovalo više od 10.000 ispitanika kojima nisu bili unaprijed ponuđeni nazivi tvrtki, a cilj istraživanja bio je saznati koji su poslodavci na hrvatskom tržištu rada najatraktivniji općoj javnosti i zbog čega.

2017. Najbolji poslodavac

U istraživanju portala MojPosao djelatnici dm-a plasirali su svog poslodavca na visoko drugo mjesto u kategoriji velikih tvrtki.

2017. Zlatna košarica

Prestižna nagrade, koju u šest različitih kategorija dodjeljuje specijalizirani magazin za maloprodaju i FMCG industriju Ja TRGOVAC, dm-u je dodijeljena u 2 kategorije: Trgovac godine i Društveno-odgovorna kompanija godine.

2017. Poslodavac prvog izbora

Osmu godinu za redom dm je osvojio titulu poslodavca prvog izbora u nezavisnom istraživanju portala MojPosao. U istraživanju je sudjelovalo više od 17.000 ispitanika, a cilj istraživanja bio je saznati koji su poslodavci na hrvatskom tržištu rada najatraktivniji općoj javnosti i zbog čega.

2016. Najbolji poslodavac

dm je po deseti put sudjelovao u istraživanju portala MojPosao te je prema odabiru djelatnika po šesti put osvojio 1. mjesto u kategoriji velikih tvrtki, kao i priznanje za 10 godina sudjelovanja u istraživanju i sustavnom radu na području razvoja ljudskih resursa.


 

2016. Poslodavac prvog izbora

Sedmu godinu za redom dm je osvojio titulu poslodavca prvog izbora u nezavisnom istraživanju portala MojPosao u kojem je sudjelovalo više od 15.000 ispitanika.

2016. Zlatna košarica

Prestižna nagrada, koju u šest različitih kategorija dodjeljuje specijalizirani magazin za maloprodaju i FMCG industriju Ja TRGOVAC, dm-u je dodijeljena u kategoriji društveno-odgovorne kompanije.

2015. Najbolji poslodavac

Djelatnici dm-a sudjelovali su u istraživanju portala MojPosao prema kojem su plasirali svog poslodavca na visoko drugo mjesto među velikim tvrtkama.

2015. Dobitnik Indeksa DOP-a u kategoriji velikih poduzeća

Hrvatska gospodarska komora i Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj dodijelili su dm-u nagradu Indeks DOP-a u kategoriji velikih poduzeća za 2015. godinu. Nagrada je dodijeljena u sklopu 7. nacionalne konferencije o društveno odgovornom poslovanju pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović i Ministarstva gospodarstva. 

2015. dm dobitnik Gand PRixa za odnose s javnošću u poslovnome sektoru za velike tvrtke

Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) dodijelila je dm-u Grand PRix za odnose s javnošću u poslovnome sektoru za velike tvrtke. Nagradu je osvojio dm-ov natječaj za obiteljsko-poljoprivredna gospodarstva „...jer najbolje dolazi iz prirode!“.

2015. Poslodavac prvog izbora 

dm je već šestu godinu za redom zauzeo prvo mjesto u nezavisnom istraživanju portala MojPosao. Cilj istraživanja je bio saznati koji su poslodavci na hrvatskom tržištu rada najatraktivniji i zbog čega.

2014. Dobitnik Indeksa DOP-a u kategoriji Odgovorne politike i prakse upravljanja okolišem u 2014. godini

Hrvatska gospodarska komora i Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj dodijelili su dm-u nagradu Indeks DOP-a u kategoriji Odgovorne politike i prakse upravljanja okolišem u 2014. godini. Nagrada je dodijeljena u sklopu 6. nacionalne konferencije o društveno odgovornom poslovanju pod pokroviteljstvom predsjednika RH prof. dr. sc. Ive Josipovića i Ministarstva gospodarstva.

dm
 

2014. Najbolji poslodavac

Djelatnici dm-a pozicionirali su svoju tvrtku i ove godine među najbolje poslodavce na tržištu, svrstavši svog poslodavca na visoko drugo mjesto među velikim tvrtkama. Posebno nas veseli što su rezultati iz godine u godinu sve bolji, tako smo ove godine u svih 7 kategorija, koje se ocjenjuju, ostvarili bolji rezultat u odnosu na 2013. godinu.
 

2014. Mirko Mrakužić i dm dobitnici nagrade za najmenadžera i najkompaniju u trgovačkoj branši na području jugoistočne i srednje Europe.

Direkcija Agencije za izbor najmenadžera BiH, jugoistočne i srednje Europe dodijelila je Mirku Mrakužiću i dm-u nagradu za najmenadžera i najuspješniju kompaniju u trgovačkoj branši u 2014. godini.

2014. Dobitnik indeksa DOP-a za najveći napredak u 2013. godini

Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj dodijelio je dm-u nagradu za najveći napredak na području društveno odgovornog poslovanja za 2013. godinu.

2014. Poslodavac prvog izbora

Po peti put zaredom dm je zauzeo prvo mjesto u nezavisnom istraživanju kojeg je na uzorku od gotovo 7000 ispitanika proveo portal MojPosao.

2013. Zlatna bilanca

Drugu godinu za redom dm je nagrađen nagradom Zlatna bilanca 2013. za najuspješnijeg poduzetnika u 2012. godini u djelatnosti Trgovina na veliko i malo; popravak motornih vozila i motocikla. Zlatna bilanca - nagrada je koju dodjeljuje Fina, pod pokroviteljstvom Vlade RH, prema 11 strogo utvrđenih ekonomskih i financijskih kriterija najuspješnijim tvrtkama u Republici Hrvatskoj.

2013. Najbolji poslodavac

Peti put u 7 godina od kako se provodi istraživanje djelatnici su odabrali dm kao najboljeg poslodavca. Djelatnici su i ove godine prepoznali visoke standarde djelovanja tvrtke na svim područjima poslovanja, a posebno u području upravljanja ljudskim potencijalima.

2013. Poslodavac prvog izbora

Po četvrti put dm je u nezavisnom istraživanju portala MojPosao zauzeo prvo mjesto.

2012. Zlatna bilanca

U organizaciji Financijske agencije, a pod pokroviteljstvom Vlade RH dm je nagrađen nagradom Zlatna bilanca 2012. za najuspješnijeg poduzetnika u 2011. godini u djelatnosti Trgovina na veliko i malo; popravak motornih vozila i motocikla.

2012. Najbolji poslodavac

Djelatnici dm-a potvrdili su svoje zadovoljstvo radom u tvrtki koja ima visoke standarde poslovanja u svim područjima svog djelovanja plasiravši svog poslodavca na visoko drugo mjesto među velikim tvrtkama.

2012. Poslodavac prvog izbora

Po treći put dm je u nezavisnom istraživanju portala MojPosao proglašen najpoželjnijim poslodavcem te na taj način još više učvrstio svoju poziciju na tržištu.

2011. Poslodavac prvog izbora

Po drugi put dm je u nezavisnom istraživanju portala MojPosao zauzeo prvo mjesto.

2011. Najbolji poslodavac

Po četvrti put djelatnici su odabrali dm kao najboljeg poslodavca potvrdivši svoje zadovoljstvo poslodavcem u različitim kategorijama, kao što su međuljudski odnosi, lojalnost, motivacija i nagrađivanje i dr.

2010. Poslodavac prvog izbora

Po prvi put dm je u nezavisnom istraživanju portala MojPosao zauzeo prvo mjesto kao najpoželjniji poslodavac. Rezultati istraživanja temelje se na osobnoj percepciji ispitanika te nazivi poslodavaca nisu unaprijed ponuđeni.

 

 

2010. Najbolji poslodavac

Po treći put naši su djelatnici sudjelovanjem u istraživanju portala MojPosao plasirali dm na prvo mjesto.

2009. Najbolji poslodavac

Po drugi put su djelatnici dm-a svog poslodavca ocijenili najvišim ocjenama te ga ponovno plasirali na prvo mjesto u Istraživanju zadovoljstva zaposlika u organizaciji portala MojPosao.

2008. Najbolji poslodavac

Djelatnici dm-a sudjelovali su u istraživanju portala MojPosao prema kojem je dm proglašen najboljim poslodavcem među velikim tvrtkama.

2008. Tvrtka prijatelj obitelji

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti dodijelilo je dm-u priznanje „Tvrtka prijatelj obitelji“ upravo zbog svog odnosa prema djelatnicima i njihovim obiteljima.

2007. Poslodavac godine za osobe s invaliditetom

Od 2002. godine dm zapošljava osobe s posebnim potrebama iz Udruge za promicanje inkluzije. U studenom 2007. godine dm je osvojio nagradu Poslodavac godine za osobe s invaliditetom.