Ne zaslužuje li i priroda malo pažnje?

Veljača je mjesec u kojem je sve u znaku ljubavi i zato je idealno vrijeme da se prepustite nježnostima s voljenom osobom, ali i osvijestite svoju ljubav prema obitelji, prijateljima, životinjama, umjetnosti… ali i sebi. No u svemu tome ne zaboravite i na ljubav prema prirodi! Neka mjesec ljubavi bude i mjesec eko promjena, jer i priroda zaslužuje malo pažnje.

Prilikom odabira proizvoda posvetite malo pažnje na sastojke koje sadrže u sebi i time doprinesite zdravlju vaše obitelji i očuvanju okoliša. U bogatoj osviještenoj ponudi u dm prodavaonicama pronaći ćete prehrambene namirnice iz biološkog uzgoja, ekološka sredstva za održavanje kućanstva, prirodnu kozmetiku za osobnu higijenu, njegu tijela i make-up te još mnogo toga.


  

Ako je vaša želja i odluka da se više posvetite zdravijem, osvještenijem i održivijem načinu života, tijekom veljače u svojem dm-u potražite odabrane proizvode osviještene prehrane, prirodne kozmetike i ostalog prirodnog asortimana osobne higijene i domaćinstva te ostvarite 15 puta više bodova na svojoj kartici dm active beauty. Pritom pri kupnji navedenih proizvoda u iznosu većem od 150 kuna na dar dobivate i pamučnu torbu „Misliš li na prirodu?“* koju uvijek možete nositi sa sobom kako biste izbjegli korištenje jednokratnih vrećica i tako napravite uslugu našem planetu.


*Promocija traje od 1.2. do 29.2.2020. ili do isteka zaliha. 

 

Pročišćavanje i poticanje metabolizma

Kura za pročišćavanje nakon blagdana? Ovako će najbolje uspjeti detoksikacijska kura u svakodnevici!

Znate li se pravilno opustiti?

Donosimo 5 savjeta za postizanje unutarnjeg mira i ravnoteže u svakodnevnom životu.

Recepti za Vaš detoksikacijski dan

Želite učiniti nešto dobro za Vaše tijelo i osloboditi ga bespotrebnog tereta? Za Vas smo sastavili jednodnevni plan s ukusnim receptima za detoksikaciju.