Što ti govori tvoj unutarnji glas?

Koliko sati si danas istinski živio? Znaš li kako je to osjetiti nešto novo?
Izađi iz navike i uđi u novi život. U promjeni leži tvoj puni potencijal, a promjena počinje upravo sad i promjena počinje u tebi!

 

Koliko puta si do sada odlučio/la sutra započeti s promjenom? Koliko puta si iskoristio/la izraz 'od ponedjeljka' kako bi krenuo/la sa zdravijom prehranom, vježbanjem ili jednostavno odlukom da ćeš se posvetiti više sebi?

U dm-u ne želimo da čekaš na pravi trenutak, želimo stvoriti taj trenutak za tebe odmah. Želimo te potaknuti da učiniš ne jednu, već niz dobrih odluka koje su usmjerene na najbitniju osobu koju poznaješ – baš tebe!

Želimo biti uz tebe cijelo vrijeme, kako bi ta promjena, umjesto one „nova godina-nova ja!“ koja uobičajeno „padne u vodu“ do sredine siječnja, bila cjelovita, korjenita i dugotrajnija.

Glavno pitanje je: „Što ti govori tvoj unutarnji glas?“, a naš moto postaje: 'Promjena počinje u tebi!' 


PA KRENIMO!

Koliko puta si čvrsto odlučio/la da je baš ova, tvoja godina iz snova? Dojmove od prethodne si, nadamo se, već sumirao/la i zato je pravo vrijeme da se pobrineš da 2020. bude godina tvojeg života. Zaigraj igru, jer karte su u tvojoj ruci. Premda, ne valja zaboraviti na onu "Pazi što želiš, možda ti se i ostvari"! Za ispunjenu novu godinu i cijelo novo desetljeće, evo nekoliko savjeta:

Definiraj jasne ciljeve. Kada znaš kamo ideš, olakšavaš si put od ideje do realizacije.
Razmišljaj pozitivno. Pozitivne misli privlače dobre stvari u život, stoga se potrudi što češće na život gledati kroz ružičaste naočale.
Budi zahvalan. Tek kada cijeniš ono što imaš stvorit ćeš prostor za nove, još bolje stvari koje tek dolaze!

Stvar je u tome da se zapitaš što te veseli, što ti je bitno? Kada odgovoriš na to pitanje znat ćeš kamo ideš. Na tom putu pratimo te jednostavno povoljnim, neodoljivim ponudama. Sve što ti je potrebno za njegu, od glave pa sve do pete i osviještenu prehranu naći ćeš u bogatom asortimanu naših prodavaonica. I tako ne samo ovaj, nego svaki sljedeći mjesec. Krenimo skupa u svakodnevicu obojenu veselim bojama!

TKO JE SPREMAN OKRENUTI NOVI LIST? 


 

 

NIJE LI VRIJEME ZA NAJLJEPŠI POČETAK?

 

MOŽE LI SE I TIJEKOM ZIME BITI U FORMI?

 

JE LI ZAISTA PREKASNO DA SPASIMO NAŠU PLANETU?