BIRAM I DONIRAM PINK NJEGU ZA P.I.N.K. LIFE! 🎗

Obilježite s nama mjesec borbe protiv raka dojke. Za svaku kupnju označenih proizvoda doniramo 1 kunu za rad udruge P.I.N.K. life.

Mjesec listopad obilježava se kao mjesec borbe protiv raka dojke. Tim povodom dm i lifestyle tjednik Story odlučili su se za zajednički projekt, a sve u cilju prikupljanja većeg financijskog iznosa za rad udruge P.I.N.K. life.

Cilj projekta je skupiti sredstva za rad udruge P.I.N.K. life koja s prikupljenom donacijom prvenstveno želi opremiti Opću bolnicu Dubrovnik infuzomatima i opremom za kiruršku salu u kojoj se operiraju onkološki bolesnici, kao i realizirati projekte radionica kojima se osnažuju pacijenti poput radionica zdravog kuhanja i glazbene terapije koja uvelike pomaže u rehabilitaciji, liječenju i boljem psihološkom stanju korisnica udruge. Potrebnim aparatima za kojima bi se opremio onkološki odjel Opće bolnice Dubrovnik uvelike bi se potpomoglo u kvalitetnijem i lakšem liječenju onkoloških pacijenata, a ovom donacijom, nastavit će se uspješan niz transparentnih donacija koje je Udruga već odradila za KBC Rebro, KB Zadar te KBC Sestre Milosrdnice.

Donaciju mogu potpomoći svi građani tako da kupovinom označenih proizvoda u dm-ovim prodavaonicama svojim izborom učine upravo to da dm donira 1 kunu od svakog prodanog artikla kojim se sudjeluje u akciji.

Akcija će biti obilježena i predstavljena i na eventu koji će se održati u subotu, 12.10.2019., na dvije lokacije, u parku Zrinjevac odakle će ići mimohod tj. povorka potpore oboljelima sve do trga Petra Preradovića, gdje se nastavlja zabavni program. U sklopu toga, održat će se i modna revija članica Udruge, a građani će moći Udrugu donirati i na licu mjesta.