OSVIJESTI! Najbolje iz prirode!

Tijekom veljače ostvari 20X VIŠE bodova na označenu osviještenu prehranu*, prirodnu kozmetiku, proizvode za osobnu higijenu i  domaćinstvo, a kupnjom označenih proizvoda u vrijednosti iznad 150 kn na dar dobivaš i atraktivnu pamučnu torbu!

 

Pri svakoj posjeti prodavaonicama dm-a možeš pronaći proizvode koji sadrže ono najbolje iz prirode i koji su odraz održivog življenja i brige za okoliš. Pažljivim odabirom sastojaka i procesom obrade i proizvodnje tijekom kojih se posebna pozornost pridaje zaštiti okoliša, nastaju proizvodi prirodne kozmetike, osviještene prehrane, proizvodi za higijenu i kućanstvo te eko proizvodi za bebe*, za čiju te kupnju ove veljače nagrađujemo s 20X VIŠE BODOVA na kartici dm active beauty. 


 

Za kupnju osviještenih proizvoda u vrijednosti iznad 150 kuna pripremili smo i poklon: atraktivnu pamučnu torbu "OSVIJESTI!", kao trajni podsjetnik na to da ti život bude ispunjen osviještenim odlukama i najboljim proizvodima iz prirode...  jer i mala promjena čini veliku razliku! 


*Ponuda se ne odnosi na specijalne i početne dojenačke mliječne pripravke.
Promocija traje od 1.2. do 28.2.2019. ili do isteka zaliha. 


 

ŠTO IMAJU ZAJEDNIČKO OSVIJEŠTEN IZBOR PROIZVODA I PLANKTONI?

 

Puno toga! Korištenjem odabranih proizvoda osviještene prehrane, prirodne kozmetike, osobne higijene ili domaćinstva pridonosite smanjenju mikroplastike koja inače završava u moru. Već sada u morima i oceanima pliva šest puta više plastike od planktona.


KAKO SE BRINUTI O PRIRODI IZ VLASTITOGA DOMA? 

Ne odricati se ničega, a istovremeno birati proizvode u skladu s načelima održivosti. Vjerujemo da je to moguće. Samo je potrebno osvijestiti sebe i biti primjer drugima u svojoj okolini.

U dm-u smo se posvetili temi savjesnog odnosa prema prirodi. U skladu s time želimo zastati i promisliti o novim navikama i mogućnostima. Korištenjem proizvoda koji imaju ekološki predznak odlučujemo se krenuti u smjeru osviještenog izbora i tako biti pozitivan primjer i drugima. Zato, osvijesti! 


 

IDEJE I SAVJETI ZA SVAKODNEVNICU KOJA VOLI PRIRODU