#NEBRIJEM

Priključi se i ti svjetskom pokretu Movember, podigni svijest o važnosti muškog zdravlja i preventivnih pregleda i simbolično podrži donaciju Institutu Ruđer Bošković na nebrijem.hr!


 

#NEBRIJEM


 

#NEBRIJEM Al'kad brijem, brijem na zdravlje

Hello Movember! Stiglo je vrijeme promjena! Onih nabolje, naravno! Zadatak br.1: smanjiti level stresa i povećati level dobrih vibracija i smijeha! Ovo je mjesec u kojem NE brijemo na loše navike već kažemo DA brizi o zdravlju. Pa, već kad se mora brijati, neka se brije samo na pozitivu! Prvi korak prema izboru je korak prema promjeni. Krećete? Priprema, pozor, samopregled!

1. Pusti movemberski brk, osvijesti sebe i ostale muškarce o postojanju muških bolesti te budi onaj koji potiče na redovite samostalne kontrole i odlazak na pravovremene liječničke preglede.

2. Širenju poruke možeš pomoći i kupovinom u dm-u, jer za četiri kupljena proizvoda muške njege na dar ćeš dobiti majicu „#NEBRIJEM“.*

3. Podrži i našu donaciju Institutu Ruđer Bošković za istraživanje i upoznavanje mehanizama novih oblika liječenja raka prostate. Sve što trebaš je pruzeti upute za sampregled testisa na stranici www.nebrijem.hr, jer ako u razdoblju od 1.11. do 30.11.2019. zajedno prikupimo 30.000 klikova, dm će Institutu donirati 50.000 kn!

Donaciju možeš podržati i kupnjom ulaznice za predstavu "Ja od jutra nisam stao", u kazalištu Kerempuh, 23.11.2019. Prihod od ulaznica umanjen za troškove organizacije predstave također je namijenjen Institutu Ruđer Bošković.

Ovog studenog pokaži svima svoj brk, opremi se arsenalom u dm-u koji će zaštititi tvoju kožu, obavi samopregled te širi vijest dalje i podigni svijesti o raku prostate i testisa, ali i drugih bolesti primarno vezanih uz mušku populaciju!


*Ponuda traje od 1.11. do 30.11.2019. ili do isteka zaliha u navedenom razdoblju. 

 

Mali muški rituali

161 4

schauma

šampon za kosu 400 ml

Više informacija

Gillette

Skinguard gel za brijanje 200 ml

Više informacija

Axe

deo sprej Fresh Frozen Mint & Lemon, 150 ml

Više informacija

SEINZ. ulje za njegu brade i lica 30 ml

Više informacija

Dove MEN

Clean Comfort gel za tuširanje 250 ml

Više informacija

L'Oreal Paris

Men Expert Thermic Resist roll-on 50 ml

Više informacija

Nivea MEN

gel za tuširanje Sensitive, 500 ml

Više informacija

Gillette

 SkinGuard brijač + 2 patrone

Više informacija

Biobaza

Jajoper gel za intimnu njegu 100 ml

Više informacija

Nivea MEN

balzam poslije brijanja Sensitive, 100 ml

Više informacija

SEINZ. extra stark deo sprej 200 ml

Više informacija

Hada Labo

Men hidratantna pjena za čišćenje lica 150 ml

Više informacija