Moje ljeto - nešto drugačije!

Sa sunčanjem ne treba pretjerivati, a najvažnije je dobro se zaštititi. Više je razloga zbog kojih svakako treba slušati upute stručnjaka - jer pažljivim izlaganjem suncu mogu se izbjeći starenje kože, ali i puno ozbiljniji problemi. S rastom temperatura rastu i naše pogodnosti pa u razdoblju od 1.6. do 30.6.2019. pri kupnji označenih proizvoda za sunčanje ostvarujete 20x VIŠE bodova na kartici dm active beauty! Zato nabacite na sebe zaštitni faktor i uživajte u ljetu!


 


 


 

Ljeto nam polako kuca na vrata… Dani postaju sve duži i topliji. Zasigurno već razmišljate o blagodatima koje Vam pruža ljeto – godišnji odmor, sunce, more, cvrčci, plaže… Dok uživate razmišljajući o tome, ne zaboravite na svoju kožu koju je potrebno adekvatno njegovati za vrijeme i nakon sunčanja.

Bez obzira radi li se o igri u parku, kratkom izletu, odlasku u prirodu ili malom godišnjem odmoru, kožu treba zaštititi od nepovoljnih utjecaja. U tome Vam osim prikladne odjeće i sunčanih naočala, pomažu i proizvodi koje smo za Vas pripremili. Birati možete između više od 100 odabranih proizvoda iz linija proizvoda za zaštitu od sunca te proizvoda za njegu nakon izlaganja suncu: Nivea Sun, Afrodita sun, Ambre Solaire, Biobaza Sun, Eveline Sun, Piz Buin, Melem Sun, Olival, Di Sun, Sundance, Immortella, te brandova iz Specijaliziranog asortimana bezreceptnih medicinskih proizvoda: Bioderma Photoderm, Uriage Bariésun i Biosolis. 

Kako bi bezbrižno uživali u čarima ljeta, članovi programa dm active beauty od 1. do 30. lipnja pri kupnji označenih proizvoda za sunčanje dobivaju 20 X VIŠE bodova na svojoj kartici dm active beauty, a time ostvaruju i značajne uštede*.

Odaberite svoju najdražu zaštitu od sunca i uz višestruke bodove bezbrižno uživajte u opuštanju na otvorenom.

Ponuda traje od 1.6 do 30.6.2019. ili do isteka zaliha u navedenom razdoblju. 

 

Sigurno uživanje na suncu? Uz malo pažnje - bez problema!

Uz malo opreza i planiranja uživat ćete u blagodatima sunca zdravo i sigurno!

 

Pet koraka prema bezbrižnijem ljetu

Izležavanje na plaži, sunce, miris kokosa, palme, koktelčić u ruci – prvo je na što pomislimo kad razmišljamo o ljetu. Pritom, vjerojatno, zaboravljamo i ono najvažnije – kreme za zaštitu. 

 

Kako zaštititi djecu od sunca i što pri tom ne smijete zaboraviti?

Bez obzira radi li se o odlasku na plažu na godišnjem odmoru ili o igri u parku poslije škole, zaštita od sunca mora biti dio svake igre.

 

 

Zašto (i kako) moraš početi brinuti o svojoj koži već danas?

Prilikom izlaganja suncu pripazite na pravilnu zaštitu svoje kože i ne zaboravite na redovite preglede kod dermatologa.

 

S iskustvom dolazi mudrost, a sa suncem - vrijeme za UV zaštitu

Zaštite kožu od sunčevog zračenja, ne samo dok ste na plaži nego svakom prilikom kada se izlažete sunčevim zrakama.

 

Kako odabrati visinu zaštitnog faktora?

Od čega se zapravo štitimo kada je riječ o sunčevom zračenju?