Brojni mirisi trajno sniženi i do 40 %!

Miriše na dobre cijene

Vrijeme je da se zaogrnete zimskim mirisom uz brojne mirise trajno snižene i do 40 %

Zima polako kuca na vrata… Svi znamo da lagana odjeća nije prikladna za zimske uvjete, ali često zaboravljamo da isto vrijedi i za naše parfeme. Prozračne arome ne odgovaraju hladnoći – zimi se treba ogrnuti težim mirisima i pamtljivim notama.

Mirisi se sastoje od gornjih, srednjih i baznih nota, a zimi je na njih još važnije obratiti pozornost nego inače. Naime, bazne su note komponenta mirisa koja se najduže zadržava, za razliku od gornjih nota koje brzo ispare. Pri odabiru mirisa koji ćete koristiti zimi birajte one s težim baznim notama. Naravno, osobni ukus najvažniji je pri odabiru idealnog zimskog mirisa, ali postoje određene note koje kreiraju osjećaj topline i ugode koji nam toliko treba tijekom tog godišnjeg doba.

Možete odabrati slatkasti parfem koji će vas podsjećati na miris vašeg omiljenog blagdanskog kolača, uz arome kao što su vanilija, karamela i čokolada. Ako preferirate mirise bazirane na začinima, nema boljeg od baznih nota koje sadrže cimet, muškatni oraščić ili kardamom. Drvenaste i zemljane note također se dobro slažu sa zimom – u zimskim mirisima najčešći su bor, bergamot, pačuli i slično. Naravno, kao i u svemu, pravi odabir uvijek je ono u čemu se Vi sami osjećate najbolje. Ako se nikako ne možete odvojiti od svojeg omiljenog ljetnog mirisa, nema veze, nabavite ga i za zimu i neka Vas podsjeća na toplije, bezbrižne dane.

U izboru idealnog zimskog parfema za sebe ili za dragu osobu kao poklon pomoći će vam i dm jer u sklopu programa Dobre cijene u svako vrijeme nudi brojne odabrane mirise i parfeme koji su sniženi i do 40 %. Sigurni smo da ćete pronaći onaj pravi! A ako potraga potraje - ne brinite - program Dobre cijene u svako vrijeme jamči vam povoljniju cijenu tijekom najmanje četiri mjeseca.


*Ponuda traje od  31.10.2019.  

Popis mirisa 

 

Koji parfem izabrati?

 

Upoznajte svoj miris...