DAYS OF BEAUTY

Tijekom travnja ostvari 20X VIŠE bodova na odabrane proizvode dekorativne kozmetike, a kupnjom proizvoda uključenih u kampanju u vrijednosti iznad 150 kn možeš sudjelovati u nagradnoj igri "Lijepa pod naponom" i osvojiti električni automobil smart fortwo te brojne druge nagrade!


 


 


 

Kada ljepota progovori, kaže ti #NEVERSTOPCHANGING!
 

Za najljepšu tebe imamo novosti – trendove koje moraš isprobati te oduševiti sve oko sebe i sebe u ogledalu! Make-up trendovi potaknuti novostima u beauty industriji pružaju ti puno mogućnosti za eksperimentiranje s bojama i teksturama. Tekstura bi i dalje, preporučuju stručnjaci, trebala biti prozračnija, dok si s bojama možeš dati oduška. I ne zaboravi umjetne trepavice koje su ove sezone apsolutni must have.

Trendovi o kojima svi pričaju! Pronašli smo sve proizvode dekorativne kozmetike koje ti moraš nositi ove godine, a u dm-u ih možeš pronaći sve na jednom mjestu. Tvoja osobnost je na prvom mjestu, ali eksperimentiranje ti daje moć kako bi postala beauty heroina. Osnovni paket sadržava upravo ovo: podloga, rumenilo. četkica za nanošenje, olovka za oči, ruž za usne, lak za nokte i sjenilo za oči.

Kuc, kuc! Jesi li spremna otvoriti vrata novoj sebi? Novo godišnje doba donosi i nova beauty pravila. No svaki trend možeš prilagoditi sebi. Neutralnije boje uvijek su dobar odabir ukoliko želiš njegovati prozračniji, odnosno prirodniji make-up, kojeg po potrebi možeš mijenjati i nadograđivati ovisno o prilici. Dovoljno je pet minuta da se od prirodne ljepotice pretvoriš u vamp zavodnicu. Pitanje je samo što želiš biti.

Ovogodišnje beauty pravilo! Kada je make-up u pitanju, manje je više, ali to ove sezone više ne vrijedi! Vrijeme je za upečatljive boje, pogotovo kada biraš ruž za usne. Nećemo ga potpuno pozdraviti u ovoj godini, ali nude look pao je u drugi plan.

Ljepota se u 2019. sjaji!!! Baš kao i brojne svjetske zvijezde, ove si sezone možeš dopustiti sjaj na licu. Iako smo ga često znali uklanjati s lica kako ne bismo izgledali zamašćeno, novi trend upravo je sjaj. Dobrodošao je na očima, obrazima i usnama.

Ostani svoja i nikada se nemoj prestati mijenjati. Ljepota je tek jedan od razloga zašto ovaj mjesec trebaš koristiti sve naše beauty ponude! Osim cool trendovima, možda se baš ti usrećiš super nagradama koje možeš osvojiti kupnjom nekih od proizvoda dekorativne kozmetike. A kako do super nagrade? 


 

 


 

Ponuda traje od 1.4. do 30.4.2019. ili do isteka zaliha u navedenom razdoblju. 
Napomena: Brandovi Aura, Beetique, Pupa, Rimmel, 183 DAYS by trend IT UP ne nalaze se u svim dm prodavaonicama.