dm ŽENSKA UTRKA

Pozivamo Vas na sudjelovanje u dm ženskoj utrci (rekreativnoj ili natjecateljskoj), a svoje dijete od 2 do 11 godina starosti prijavite za dječje utrke. Sav prihod od kotizacija namijenjen je udruzi Europa Donna Hrvatska. Utrke će se održati u Zagrebu, na Jarunu, 8.6.2019., a očekuju vas edukativno-zabavni sadržaji za cijelu obitelj.

8. godinu za redom dm, već sada tradicionalno, organizira dm žensku utrku. Dolaskom toplijih dana sve više vremena nastojimo provesti vani u prirodi. Upravo u tom duhu želimo okupiti što veći broj ljudi kako bi subotu poslije podne proveli u prirodi, okruženi svojim prijateljima i obitelj uz brojne aktivnosti i puno dobre zabave. Svi koji se 8.6. nađu na Jarunu moći će birati između raznih aktivnosti koje će biti ponuđene u sklopu promotivnih kućica od strane naših dobavljača, probati recepte sa dmBio proizvodima u našoj dmBio kuhinji, pregledati svoju kožu od strane vrhunskih dermatologa te biti potpora svojim prijateljima ili članovima obitelji koji će sudjelovati na utrci.

Prošle godine (2018.) okupili smo preko 10.000 ljudi, a ove godine očekujemo još veći broj posjetitelja.


 

Kako se prijaviti?

putem stranice dmzenskautrka.hr, a prijave su moguće do 7.6. u 15:00 sati te je na samu utrku potrebno donijeti isprintanu prijavu

u omiljenoj dm prodavaonici, sve dane pa i na sam dan utrke do 17:00 sati. U tom slučaju, na utrku morate donijeti račun. Za žensku natjecateljsku utrku po plaćanju kotizacije u dm-u obvezna je dodatna prijava osobnih podataka putem platforme dmzenskautrka.hr ili na akreditacijskom pultu na sam dan utrke

prijaviti se možete i na Jarunu, na dan utrke, od 10:00 do 17:00 sati

Dokaz o prijavama na utrke potrebno je predočiti prilikom akreditacije (isprintana prijava ili račun iz dm prodavaonice) pa pozivamo sudionice i najmlađe sudionike da dođu ranije kako bi mogli preuzeti svoju majicu i bezbrižno dočekati početak utrke. Akreditacije počinju na dan utrke u 10 sati.

- dječja utrka (2 - 6 godina) - 10 kn
- dječja utrka (7 - 11 godina) - 10 kn
- dm ženska utrka (rekreativna) - 20 kn
- dm ženska utrka (profesinalna) - 30 kn

Sve sudionike očekuje poklon-paket, majica i puno dobre zabave i energije.

Na stranici dmzenskautrka.hr nalaze se sve potrebne informacije vezane za uvjete prijava, pravila sudjelovanja i zaštitu osobnih podataka.

Sav prihod od kotizacija namijenjen je Udruzi Europa Donna Hrvatska koja radi s ciljem podizanja svijesti žena o raku dojke, promiče edukaciju, rano otkrivanje, optimalno liječenje, medicinsku i psihosocijalnu rehabilitaciju, palijativnu skrb kao i na povećanju sredstava za istraživanje same bolesti na području Republike Hrvatske.

Više informacija o radu Udruge: www.europadonna.hr


 

Raspored utrka i duljina staze:

Okupljanje je na livadi između dva ulaza na Jarun. dm ženska utrka sastoji se od četiri utrke. Dvije od njih namijenjene su ženama, a dvije onim najmlađima.

18:00 h: dječja utrka (2-6 godina) - cca. 300 m
18:30 h: dječja utrka (7-11 godina) - cca. 600 m
19:00 h: dm ženska rekreativna utrka - cca 3.000 m
19:30 h: dm ženska natjecateljska utrka - cca. 6.000 m (puni krug oko jezera)
20:30 h: dodjela nagrada


 

Vrijedne nagrade

Program počinje u 17:00 sati, a očekuju Vas edukativno-zabavni sadržaji za cijelu obitelj, za svaku trkačicu i dijete trkača pripremili smo majicu i dm poklon-paket, a za najbolje sudionike natjecateljskog dijela utrke i vrijedne nagrade.


 

Zabavni program za cijelu obitelj

Provedite ovaj dan u znaku prirode, zdravlja, sporta i zabave... i svojim dolaskom podržite ovogodišnje događanje.

Na dm ženskoj utrci svatko može pronaći nešto za sebe, a mališane će sigurno razveseliti kvizovi i nagradni natječaji. Kako bi cjelodnevna zabava bila sigurna, na utrci će biti i tim dermatologa koji će obavljati besplatne dermatološke preglede. Za okrjepu nakon utrke svi sudionici mogu kušati slasne i zdrave zalogaje u dmBio kuhinji.

Bilo da se trčanjem bavite već neko vrijeme ili tek to namjeravate, dm ženska utrka dobra je prilika da subotu provedete u pokretu.

Očekujemo vas u što većem broju na Jarunu, na livadi između ulaza Hrgovići i Hrvatskog Sokola!

Više detalja potražite na: www.dmzenskautrka.hr