Kad imaš veliko srce, dovoljan je i mali znak pažnje

Ukrasimo blagdane osmijehom!

Božić nam se bliži, a mi ga čekamo s nestrpljenjem. To je pravo vrijeme da malim gestama pokažemo dragim ljudima koliko smo im zahvalni što nas čine boljim osobama i što unose radost u naše živote.

Darivanjem možemo usrećiti onoga koga darujemo, ali i sebe. Sjetite se samo kako ste se dobro osjećali dok ste promatrali dragu osobu u onom čarobnom trenutku odmotavanja i otkrivanja poklona koji je bio upravo to što je ona željela ili trebala.

Traženje pravog poklona ponekad i nije tako jednostavno zato vam donosimo nekoliko zanimljivih ideja kako možete razveseliti svoje voljene. Nadamo se sa smo probudili vašu inspiraciju i da ćete ove blagdane dočekati spremni. 

 Od 13.12.2018. do isteka zaliha -30 % na sve poklon-pakete i odabrane igračake!* 

*Popust je uračunat u novu cijenu proizvoda. 

 

Pronađi sve što mora biti ispod bora 🎄

alverde get Cozy

Poklon-paket za njegu tiijela od nara koji se sastoji od maslaca za tijelo 100 ml i pjenaste kupke 250 ml.

 

alverde Naturschön

Poklon-paket za njegu tijela koji se sastoji od kremastog gela za tuširanje 50 ml, maslaca za tijelo 50 ml i maske za ruke 50 ml.

alverde Wohlfühl Winter

Poklon-paket za njegu tijela koji se sastoji od gela za tuširanje 200 ml, losiona za tijelo 200 ml i kreme za ruke 75 ml.

Balea MEN Fresh

Poklon-paket koji sadrži šampon za kosu 300 ml, gel za tuširanje 300 ml s morskim mineralima i kofeinom te dezodorans u spreju 200 ml.

Balea Golden Shine

Poklon-paket koji sadrži kremasti gel za tuširanje vanilija i limun 300 ml, kremasto uljni losion za tijelo s bademovim uljem i mirisom marule 200 ml i spužvicu za tuširanje.

Balea White Gloss

Poklon-paket za njegu tijela koji sadrži kremasti gel za tuširanje 300 ml, losion za tijelo 200 ml s ekstraktom lijljana i bijele maline i spužvicu za tuširanje.

Balea Young

Poklon-paket koji sadrži gel za tuširanje crveno voće i šećerna trska 250 ml, dezodorans i sprej za tijelo 150 ml, vlažne maramice za čišćenje lica s micelarnom otopinom za osjetljivu kožu 25 kom.

Prinzessin Sternenzauber

Poklon-paket koji sadrži dječji šampon i regenerator 2u1 200 ml s proteinima svile i dječji gel za tuširanje 200 ml s pantenolom i mirisom naranče i vanilije zapakirane u preslatkoj ružičastoj toaletnoj torbici.

Saubär

Poklon-paket koji sadrži dječji gel za tuširanje i šampon 2u1 s mirisom tropskog voća 250 ml, dječju pucketavu kupku 3x5 g i spužvastu loptu.