Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000
260 1 1

za 100 bodova

Torba za sortiranje otpada

Dar meni, dar prirodi

Povodom Međunarodne godine svjetlosti tijekom travnja kupujte u dm-u označene proizvode, a mi ćemo Vas nagraditi dvostrukim bodovima na dm-ovoj kartici.

 

 

Postoji mnogo načina kako možemo doprinijeti očuvanju okoliša i zdravlja koji ne zahtijevaju mnogo vremena ni našeg angažmana. Tako već četvrtu godinu za redom u sklopu dm green city projecta organiziramo niz ekoloških akcija kojima želimo potaknuti što više naših sugrađana, na zdrav i aktivan život.

Tijekom cijelog travnja, zazelenit će se i kartice članova Svijeta prednosti, jer kupnjom atraktivnih proizvoda uključenih u kampanju „Dar meni, dar prirodi“ dobivate dvostruke ekobodove.

U kampanju su uključeni popularni proizvodi koji su nam potrebni u svakodnevnoj njezi kože i brizi o domaćinstvu. Na taj način istovremenom kupnjom najpotrebnijih proizvoda dobitivate dvostruke bodove, a tako brže prikupljene bodove na svojoj kartici možete usmjeriti na ostvarivanje brojnih popusta ili ekopogodnosti na active beauty terminalu poput atraktivnih trajnih i pamučnih torbi za shopping kojima pri kupnji smanjujemo upotrebu plastičnih vrećica ili pak praktičnu torbu za sortiranje otpada za staklo, papir i plastiku (3u1) koja nas potiče da se odgovornije odnosimo prema obnovljivim resursima i okolišu.

 


 

Preuzmi

Dar meni, dar prirodi - popis proizvoda 1.4.-15.4.2015.

PDF, 285KB

Dar meni, dar prirodi - popis proizvoda 16.4.-30.4.2015.

PDF, 1,9MB