3 koraka njege kose

Pripremite kosu za ljeto! Odaberite svoje GlissBotanic Therapy ili Pantene proizvode za njegu kose i pri kupnji bilo koja 3 proizvoda iz iste linije (izuzev proizvoda za styling), najjeftiniji proizvod dobivate gratis.*

I Vaša kosa zaslužuje odmor iz snova

More, sol, vrućine, pijesak, klimatizirani prostori, vjetar… Kosa je tijekom ljeta izložena različitim utjecajima koji ju isušuju i oštećuju. Znamo da je ljeto vrijeme za uživanje i opuštanje, ali nemojte zapustiti brigu o svojoj kosi. Prevencija je uvijek učinkovitija od saniranja štete!

Pružite kosi dodatnu vlagu redovitom upotrebom hranjivih regeneratora i maski za kosu, izbjegavajte tretmane visokim temperaturama (pegle, feniranje…), obogatite prehranu omega 3-6-9 masnim kiselinama i obavezno ošišajte ispucale vrhove prije odlaska na more jer će u suprotnome vaše vlasi još više pucati.


 

Neka i Vaša kosa uživa na suncu, moru i soli...

Jako sunčevo zračenje, morska voda i pijesak s plaže dodatno oštećuju kosu i gornji sloj vlasišta pa kosa brže postaje krhka i ispucana, a promjene vlažnosti zraka dodatno pridonose ovakvom djelovanju.

Zdrava kosa ljeti ima još jednog suparnika. Morski vjetar stimulira žlijezde lojnice te se zbog toga kosa uz vlasište brže masti, gubi sjaj i elastičnost te postaje isušena i krhka. Pritom su posebno osjetljivi vrhovi.

Još je jedan način na koji možete priskočiti u pomoć svojoj kosi za vrijeme ljetnih mjeseci. Smanjite feniranje kose i sušite je prirodnim putem. Osim izbjegavanja fena, preporučljivo je da odmah nakon izlaska iz mora isperete kosu čistom vodom kako biste uklonili sol, odnosno klor ukoliko ste ljubitelj bazena.


 

Savršeno njegovana kosa u samo 3 koraka

Učinkovita rutina koja kosi vraća snagu i sjaj

1. PRAVILNO PRANJE JE NAJBOLJI POČETAK
Čisto i njegovano vlasište temeljni je preduvjet za zdravu kosu. Birajte šampone provjerene kvalitete koji su namijenjeni vašem tipu vlasišta. Budite nježni i pazite da temeljito isperete šampon s vlasišta kako bi izbjegli nakupljanje proizvoda i pustili kosu da “diše”.

2. OBNOVITE KOSU INTENZIVNOM NJEGOM
Regenerator obogaćuje kosu aktivnim sastojcima koji hidratiziraju kosu. Ne preskačite ovaj korak jer regenerator će ojačati prirodni zaštitni sloj kose i zagladiti kutikulu. Redovitom upotrebom smanjit ćete lomljenje kose i zaštiti ju od ispucanih vrhova.

3. POSVETITE KOSI POSEBNU PAŽNJU
Svaka kosa svoju masku ima! Ovaj završni ritual njege nagradit će vas sjajnom i dubinski nahranjenom kosom. Bez obzira na to koji tip kose imate, ovaj korak njege neizostavan je dio tjedne rutine. Maske su bogate njegujućim sastojcima koji prodiru u vlas i vlaže ju dugotrajno.


 

SAVJET!

Za postizanje optimalnog učinka preporučuje se koristiti proizvode iste linije odabrane marke proizvoda za njegu kose jer su proizvodi iz iste linije skladan paket koji sadrži sastojke koji se međusobno nadopunjuju i potiču.


 

Ponuda traje od 1.7 do 31.7.2019. ili do isteka zaliha u navedenom razdoblju.
Odabrane proizvode potrebno je donijeti a blagajnu.

 

 

Botanic Therapy

Coco & Macadamia

 

 

 

Gliss

Oil Nutritive

 

 

 

Pantene

Superfood