Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Manijak, bullet journal Elle Dvornik

U svim našim prodavaonicama sada ekskluzivno možete kupiti 'Manijaka', rokovnik koji potpisuje najveća hrvatska influencerica Ella Dvornik. No, 'Manijak' nije tek još jedan rokovnik - radi se naime o 'bullet journalu'.


 

 

Što je to bullet journal? 

Ideja bullet journala obuhvaća sve moguće to do liste i popise koje bismo inače gubili po novčanicima i ladicama. Svaki korisnik bullet journal prilagođava svojoj logici i načinu funkcioniranja, a ono što ga razlikuje od drugih rokovnika jest to što svatko kreira redoslijed stranica i vodi evidenciju o onome što mu je bitno.

Zašto ti treba Manijak bullet journal? 

Ono čime se bullet journal razlikuje od običnih rokovnika je njegova individualnost, ovisno o željama i potrebama korisnika. Kombinacija je organizacije, produktivnosti i kreativnosti. Točkasti grid daje svakom korisniku mogućnost da sam izmišlja svoje crtovlje. Nije bitno da li ste minimalist ili volite crtati. On je napravljen da vam sve omogući. Posebnost je i sama korica koja je napravljena od kože i koja ga čini savitljivim i lakšim za korištenje, ali i transport.

- Mi žene mijenjamo torbice i ona je uvijek puna korisnih stvari, ženskih stvari! Pa ako ga savijete u torbici i izvadite van, on će poprimiti prvotni oblik. Neće se oštetiti, objasnila je Ella.

 

 

Što sve možeš bilježiti u Manijak bullet journal? 

Osim kalendara, to do liste unutar Manijaka Ella je pripremila i nekoliko predložaka što možete pratiti - shopping lista i tjedni meni, putovanja, praćenja režija i štednje samo su neke od Ellinih ideja.

Dodatnu inspiraciju za organizaciju svog ćete moći pronaći na stranici manijak.hr i na Instagram profilu Ja sam manijak. 

A sve svoje ideje možete podijeliti na društvenim mrežama uz korištenje #jasammanijak #manijakbyme