Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

dm millennium jump

13. dm millennium jump - najmasovniji skok u more na zadarskoj rivi! - Subota, 27.7.2019. 


 

 

Glazba, more, cjelodnevna zabava...

Prijavite se na Narodnom trgu i Kalelargi ispred prodavaonice dm-a od ponedjeljka, 22. srpnja 2019., od 19:00 do 23:00 sata i guštajte u sjajnoj atmosferi dm millennium jumpa u subotu, 27.7.2019., s početkom u 14:00 sati.

Broj mjesta za sudjelovanje ograničen je na 3.000 ljudi, a kotizacija iznosi 30,00 kuna. Sve sudionike uz dobru zabavu očekuju bogati darovi dm-a.

I ove godine skakat će se tri glavna skoka, a prvi je na rasporedu u 15:00 sati. Uz skok na glavu, dvostruki domino skok, skakat će se i s loptama.

Ove godine slažemo natpis tijelima "SAVE  THIS  PLANET !" za milenijsku fotografiju koji će biti dug 200 metara.

Svim sudionicima dm poklanja i najmasovniji dermatološki pregled u sklopu dm-ove kampanje "Moje ljeto - nešto drugačije". Radi se o edukativnoj turneji preventivnih pregleda madeža, u sklopu kojih će svi zainteresirani imati na raspolaganju tim vrhunskih hrvatskih dermatologa pod vodstvom ugledne dermatologinje i venerologinje akademkinje Mirne Šitum, koji će uz stručne preglede eventualnih promjena na koži, savjetovati i naučiti kako se najbolje zaštititi od sunca.

Projekt i ove godine ima i svoj humanitarni karakter jer sudionici svojom kotizacijom doniraju sredstva Dječjem vrtiću Udruge Latica -  za djecu s poteškoćama u razvoju - polaznicima Škole plivanja koju je oformila organizacija dm millennium jumpa.