Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

NIVEA blagdanska ponuda, samo za tebe

Blagdani puni njege

NIVEA i dm za tebe su ovog prosinca pripremili posebnu blagdansku ponudu! Odaberi svoje omiljene NIVEA proizvode u iznosu od 50,00 kn ili više i na poklon ćeš dobiti 100 dodatnih bodova na svoju active beauty karticu. Neka cijela obitelj uživa u blagdanskim danima i čarobnom dodiru NIVEA njege!


 

Sve je počelo davne 1911. godine, kada je dr. Oscar Troplowitz otkrio kako se voda i ulje mogu spojiti u snježno bijelu kremu koja na nježan način njeguje i štiti kožu. Danas je NIVEA krema neizostavan klasik ljepote i svjetska krema za njegu kože br. 1. Korisnici diljem svijeta vjeruju joj već više od 100 godina, a plava limenka i poseban miris jedan su od najprepoznatljivijih simbola dobrog osjećaja na koži.

NIVEA nastoji kroz kontinuirana istraživanja i inovacije upotpunjavati svoj asortiman kako bi na tržištu ponudila najbolje moguće proizvode za njegu i zaštitu kože koji udovoljavaju svim potrebama. NIVEA priča krenula je s jednom kremom, a danas obuhvaća čitav niz proizvoda za njegu lica i tijela, kupanje i tuširanje, zaštitu od sunca, njegu kose, dezodoransa, njege dječje kože i njege za muškarce.

Sve ove kategorije proizvoda dostupne su u dm prodavaonicama diljem Hrvatske.