Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Biomed

Sigurna pasta za zube za cijelu obitelj!


 

Zdravi zubi i svjež dah nikada ne izlaze iz mode.

Na žalost, put do njih do sada je najčešće vodio preko proizvoda koji sadrže cijeli niz agresivnih kemikalija kao što su umjetni antiseptici te spojevi koji čiste stvarajući pjenu (npr. SLS – natrijev lauril sulfat). Biomed je stoga razvio liniju pasti za zube koje su klinički dokazano učinkovite, ali ujedno i sigurne za cijelu obitelj zahvaljujući prirodnim sastojcima koji čine čak 98 % ili 99 % sastava svake paste za zube Biomed. I zaista, pastu za zube Biomed mogu koristiti i djeca starija od 6 godina, prikladna je za vegane te vegetarijance, jednako kao i za sve one koji imaju osjetljive zube i desni. Stoga ne čudi što je zbog svojih visokokvalitetnih prirodnih sastojaka (propolis, kokosovo ulje, drveni ugljen, spirulina…) i povoljne cijene već godinama prvi izbor brojnih obitelji širom svijeta.

Biomed je napokon dostupan i u Hrvatskoj! U dm prodavaonicama možete ga nabaviti po cijeni od 19,90 kn za 100 ml i to:
Biomed Superwhite s učinkom izbjeljivanja (s uljem kokosa i ekstraktom cimeta),
Biomed Propoline za posebnu njegu desni (s propolisom te ekstraktima breze i trputca),
Biomed Biocomplex za još dugotrajniji svježi dah (s kaduljom, eukaliptusom, ružmarinom i ekstraktom kamilice),
Biomed Charcoal crnu zubnu pastu s pojačanim učinkom čišćenja (s ugljenom breze),
Biomed Calcimax za jačanje zubne cakline (s ružičastom glinom i prirodnim antisepticima) te
Biomed Sensitive (s ekstraktima platane i breze te košticama crvenog grožđa) za sve koji trebaju posebnu njegu, jer su im zubi osjetljivi.

Svaka od pasti za zube Biomed sadrži 12 i više snažnih prirodnih sastojaka koje učinkovito uklanjaju zubni plak, ojačavaju zubnu caklinu, usporavaju propadanje zubi, održavaju zdravlje desni te osiguravaju dugotrajno svježi dah. Djelotvornost Biomed zubnih pasti klinički je dokazana in vitro testiranjem u CELLnTEc-u u Švicarskoj.