Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Uštedi i Donniraj!

Zamijeni 50 bodova i s 3 kune podrži dm-ovu donaciju udruzi Europa Donna Hrvatska za nabavku aparata za intraoperativno zračenje, a dm ti poklanja čak 30 % popusta na brojne proizvode.


 

I zima toplo srce ima!
 

Topla zima je moguća. Ona ne ovisi o vremenskim prilikama, već o našim srcima. Male geste imaju moć promijeniti nečiji život zauvijek. One griju srca i spašavaju živote. Zato smo pripremili posebnu ponudu kojom aktivno podržavate poruku solidarnosti i ljubavi. Mala gesta je dovoljna...

Mala gesta je dovoljna da podignemo svijest o prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke. Zamjenom 50 bodova podržavaš dm-ovu donaciju za kupnju aparata za intraoperativno zračenje i dobivaš edukativnu brošuru s popustima od 30 % na brojne proizvode. 

 

EUROPA DONNA HRVATSKA članica je Europske koalicije protiv raka dojke, a promiče edukaciju, rano otkrivanje, optimalno liječenje, medicinsku i psihosocijalnu rehabilitaciju, palijativnu skrb te radi na prikupljanju sredstava za istraživanje same bolesti.

U veljači 2013. Europa Donna Hrvatska pokrenula je humanitarnu kampanju Darujmo ružičasti život s ciljem prikupljanja novca za kupnju aparata za intraoperativno zračenje. 

Aparat za intraoperativno zračenje omogućuje pacijentima da već tijekom operativnog zahvata prime terapiju zračenjem, a osim što smanjuje emisije zračenja, olakšava tijek liječenja i oporavak.

 

Naime, umjesto 25-30 dolazaka na terapiju zračenjem, pacijent već nakon nekoliko dana može biti u krugu obitelji i na radnome mjestu.


 

*Ponuda traje od 1.1. do 31.1.2018. ili do isteka zaliha u istom razdoblju.

 

Preuzmi

Knjižica s kuponima "ŠTEDIM i DONNIRAM!"

PDF, 5,82MB