Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

S iskustvom dolazi mudrost, a sa suncem - vrijeme za UV zaštitu

Prilikom izlaganja suncu pripazite na pravilnu zaštitu svoje kože u svakoj prilici.


 

Kad smo kao djeca igrali školicu u školskom dvorištu ili preskakali vijaču u parku, ni na kraj pameti nam nije bilo da to divno sunce koje nam je omogućilo da se igramo do mile volje nije nužno dobro za nas. Odmahivali smo rukom kada bi nas mama upozoravala da se držimo hlada i stavimo onu smiješnu kapu zbog koje su nam se frendice rugale i revno smo gunđali na odgađanje igre zbog nanošenja kreme za sunce.

Danas,  kad smo nešto mudriji znamo koliko je zaštita od UV zračenja važna. U tome nam pomažu brojne inovacije i svijest kozmetičke industrije o važnosti zaštite kože od sunčevog zračenja, ne samo dok smo na plaži nego svakom prilikom kada se izlažemo sunčevim zrakama: dok sjedimo u kafiću u gradu, radimo u vrtu ili se bavimo nekom sportskom aktivnošću...

Redovita njega kože uz pomoć Balea dnevne kreme protiv bora, koži vašeg lica osigurat će novu energiju zahvaljujući koenzimu Q10 koji omogućuje regeneraciju. Omega kompleks u Balea dnevnoj kremi zadužen je za otpornost kože i uz pomoć zaštitnog faktora 30 osigurat će vam zaštitu koju vam je potrebna. Trebamo li napomenuti da ćete nakon četiri tjedna redovite upotrebe primijetiti da su bore manje izražene?

 

Posebno prilagođena muškoj koži, Balea MEN dnevna krema protiv bora s lifting efektom štiti od sunca zahvaljujući zaštitnom fatoru 15, a istovremeno omogućuje glatku i elastičnu kožu lica. Ova krema doprinijet će obnovi stanica kože lica.

 

Sada kada ste zaštićeni od svih elemenata i uspješno ste se suprotstavili UV zračenju i borama, možete početi razmišljati to tome kako najbolje iskoristiti lijepe sunčane dane koji postaju sve dulji i sve sunčaniji.