Izbrušene tehnike i proizvodi s.he stylezone

Jednostavno lijepi nokti

Uz pomoć rašpica s.he stylezone možeš oblikovati svoje nokte kao na profesionalnoj manikuri! Kako nemamo svi iste nokte, u asortimanu imamo različite rašpice pa će svatko pronaći nešto za sebe i upravo svoj tip noktiju.

Cool banana

DVOFAZNA BANANA-RAŠPICA fine do srednje granulacije sredit će tvoje nokte u dva laka koraka. Nokte prvo skrati, a potom zagladi rubove. Savjet: nokte uvijek brusi u jednom smjeru, od kuta nokta prema sredini i na kraju ukloni prašinu iz rašpice.

Rašpice za svaki džep

MINI RAŠPICE ZA NOKTE džepnog formata koje uvijek mogu biti uz tebe! Praktični su pomagač u torbici i idealan suputnik na putovanjima. Idealno za osjetljive nokte.

Njegovan izgled u tren oka

SAMOLJEPLJIVI UMJETNI NOKTI s jednostavnom aplikacijom! Umjetni nokat pozicioniraj uz korijen prirodnog, položi prema naprijed i čvrsto pritisni. Nokte ukrasi po želji.

Spasilac u nevolji

GEL ZA DOPUNJAVANJE UMJETNIH I GELIRANIH NOKTIJU specijalan je inovativan gel za popunjavanje prijelaza između umjetnih ili geliranih noktiju i prirodnog nokta. Gelom jednostavno popuni prijelaz između umjetnog nokta i kožice oko noktiju te ga ostavi da se dobro osuši.

Efekt geliranih noktiju

LAK ZA IZGLED GELIRANIH NOKTIJU brzosušeći je lak koji u tren oka dočarava efekt umjetnih, geliranih noktiju. Sadrži vitamine A, C i E, dragocjene ekstrakte svile kao i kalcij koji nokte štiti od listanja.

Senzacija za nokte

Uz UKRASNE NALJEPNICE ZA NOKTE nokti će ti začas izgledati savršeno. Naljepnicu jednostavno zagladi od sredine nokte prema van i višak koji viri preko ruba nokta pažljivo odstrani rašpicom. Kada ih poželiš skinuti, naljepnice jednostavno odlijepi s noktiju.

Dijamanti, tvoji najbolji prijatelji

Okruni svoje nokte UKRASNIM KAMENČIĆIMA ZA NOKTE! Kamenčić uzmi navlaženim štapićem za manikuru, pozicioniraj ga na svježe nalakirani nokat s kristalićem prema gore i lagano utisni u lak da se zalijepi. Na kraju nanesi prozirni lak.

Samo neka svjetluca!

Glamurozni svjetlucavi KAMENČIĆI NALJEPNICE dolaze u 3 veličine! Očisti površinu nokta, nokte nalakiraj i ostavi ih da se dobro osuše. Kamenčiće odlijepi od folije, pozicioniraj na nokat i lagano protisni da se zalijepe. Na kraju ih fiksiraj prozirnim lakom.

Fascinantno ukrašeni nokti u tren oka!

Očisti površinu nokta, nokte nalakiraj i ostavi ih da se dobro osuše. UKRASNE NALJEPNICE odlijepi od folije, pozicioniraj na nokat i lagano protisni da se zalijepe. Na kraju ih fiksiraj prozirnim lakom.

Zabljesni kao zvijezda!

GLITER ZA UKRAŠAVANJE NOKTIJU s praktičnim vrhom za doziranje omogućava ti da brzo i jednostavno dođeš do svjetlucavih noktiju!

Tako je lako

Želiš li brzo i lako ukrasiti nokte lijepim motivima? Uz pomoć UZORAKA ZA OSLIKAVANJE NOKTIJU to je lako poput dječje igre. Jednostavno nalijepi šablonu na suhu površinu nokta i lakom premaži izrezani motiv.

Uradi sama

BORDURE ZA UKRAŠAVANJE NOKTIJU dugotrajan su i originalan ukras za tvoje nokte. Jednostavno odlijepi borduru s folije, odreži je, položi na nokat i kratko pritisni da se zalijepi. Na kraju nanesi prozirni lak. Na isti način možeš nokte ukrasiti i NALJEPNICAMA ZA NOKTE NAIL ART.

Protresi me!

DVOFAZNO ULJE ZA NOKTE hranjivo je ulje s ekstraktom badema za intenzivnu njegu lomljivih noktiju. Nanesi ga ujutro i navečer na nokte i kožicu oko noktiju, nježno umasiraj kružnim pokretima i ostavi da se dobro upije.

U tri poteza

Nanesi, kratko ostavi da djeluje, potisni kožicu vrhom olovke i gotovo! OLOVKA ZA ODSTRANJIVANJE KOŽICE OKO NOKTIJU ujedno sprječavai rast i isušivanje kožice oko noktiju.

Čista posla

SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE NOKTIJU nježno otklanja sve ostatke na noktima i time osigurava optimalnu postojanost laka.

Sam svoj majstor

Postignite profesionalni izgled geliranih noktiju uz s.he stylezone led svjetiljku za gelirane nokte koji će trajati 7-14 dana! Brzo učvršćuje lak u svega cca. 60 sekundi i može se koristiti sa svim lakovima iz linije s.he stylezone. Proizvod nije dostupan u svim dm prodavaonicama.

Dobri temelji i završna zaštita 2u1

s.he stylezone temeljni lak i nadlak za fiksiranje laka u boji 2u1 (7,5 ml) osigurava profesionalan izgled geliranih noktiju i dugotrajnu postojanost laka na noktima. Proizvod nije dostupan u svim dm prodavaonicama.

Savršeno čisto

s.he stylezone sredstvo za čišćenje geliranih noktiju osigurava brzo i jednostavno čišćenje i odmašćivanje geliranih noktiju. Proizvod nije dostupan u svim dm prodavaonicama.