Pune usne uz s.he stylezone

Poziv na poljupce

Pruži svojim usnama visok sjaj RUŽEM ZA USNE AQUA SHINE s.he stylezone, čija je lagana konzistencija zaslužna za neodoljiv wet izgled. S RUŽEM ZA USNE MAGIC COLOURS usne će ti postati meke i nježne na dodir jer usnama ne daje samo izražajnost i boju, već i puno njegujućih sastojaka. Svi ruževi s.he stylezone sadrže vitamin E te ne sadrže konzervanse.

Čiste konture

OLOVKA ZA USNE s.he stylezone omogućava korekciju i savršeno definiranje kontura usana. Neka tvoje usne izgledaju senzualno i mame na poljupce! Ekstra dugotrajan efekt!

Smiješak, molim!

SJAJILO ZA USNE s.he stylezone dostupno je u čarobnoj paleti nijansa, uzbudljivo svjetluca, a jednostavno i precizno se nanosti priloženim aplikatorom. S DUGOTRAJNIM SJAJILOM ZA USNE usnice će satima zadržati prekrasno blistav izgled. SJAJILO ZA POVEĆANJE VOLUMENA USANA daruje sjaj i volumen.

Jedna za sve

JUMBO OLOVKA all in one s.he stylezone pravi je multitalent! Kako je ruž za usne, sjenilo i rumenilo u jednom, idealan je suputnik svake ženske torbice. Praktičan oblik olovke omogućava posebno jednostavno nanošenje.