SEINZ.

Za muškarce poput nas.

Sve što muškarac treba za njegu, brijanje i styling stane u naziv SEINZ., a pronaći ćete ga – u svim dm prodavaonicama.

Riječ je o osvježavajućoj premium marki ekskluzivno dostupnoj u dm-u koja uspješno spaja kvalitete na mnogim razinama. Proizvode ćete prepoznati po vrhunskoj kvaliteti, a njihov elegantan, prepoznatljiv crno-bijeli imidž prenosi poruku o odvažnosti, ali i svježini, postojanosti, ali i visokom stilu. Upravo je takvim muškarcima i namijenjen – koji u svakodnevnome životu pridaju značaj isticanju vlastite osobnosti na razini osobne higijene i na razini stila. Moderne, ali ujedno i ekološki osviještene razveselit će još neke značajke koje krase SEINZ. Mnoga pakiranja izrađena su od recikliranih materijala, dio zarade od prodaje proizvoda namijenjen je donaciji projekta “Plastic Bank”. Povezanost s prirodom zamjetna je i na razini sastojaka kao što su sandalovina, menta, korijandar, a gotovo sve recepture su isključivo na biljnoj bazi.


 


 


 

Stvoriti nove impulse, zadovoljiti potrebe te unaprijediti ponudu za muškarace u dm-u za njegu vlastitog tijela – sve su to imperativi razvoja SEINZ. proizvoda.

Linija proizvoda za sve muškarce koji su u područjima njege, brijanja i stylinga u stalnoj potrazi za vještinama i novim impulsima osvaja svojim minimalističkim dizajnom te pozorno odabranim sastojcima. U tim se proizvodima susreću znanje stručnjaka i dizajn. 


 

#SEINZACIONALNO 


 

 


 

 

Sve što muškarac treba za njegu, brijanje i styling...

SEINZ. extra stark deo sprej 200 ml

SEINZ. mat pasta za kosu 100 ml