SEINZ.

Za muškarce poput nas.

Sve što muškarac treba za njegu, brijanje i styling stane u naziv SEINZ., a pronaći ćete ga – u svim dm prodavaonicama.

Riječ je o osvježavajućoj premium marki ekskluzivno dostupnoj u dm-u koja uspješno spaja kvalitete na mnogim razinama. Proizvode ćete prepoznati po vrhunskoj kvaliteti, a njihov elegantan, prepoznatljiv crno-bijeli imidž prenosi poruku o odvažnosti, ali i svježini, postojanosti, ali i visokom stilu. Upravo je takvim muškarcima i namijenjen – koji u svakodnevnome životu pridaju značaj isticanju vlastite osobnosti na razini osobne higijene i na razini stila. Moderne, ali ujedno i ekološki osviještene razveselit će još neke značajke koje krase SEINZ. Mnoga pakiranja izrađena su od recikliranih materijala, dio zarade od prodaje proizvoda namijenjen je donaciji projekta “Plastic Bank”. Povezanost s prirodom zamjetna je i na razini sastojaka kao što su sandalovina, menta, korijandar, a gotovo sve recepture su isključivo na biljnoj bazi.


 


 


 

Stvoriti nove impulse, zadovoljiti potrebe te unaprijediti ponudu za muškarace u dm-u za njegu vlastitog tijela – sve su to imperativi razvoja SEINZ. proizvoda.

Linija proizvoda za sve muškarce koji su u područjima njege, brijanja i stylinga u stalnoj potrazi za vještinama i novim impulsima osvaja svojim minimalističkim dizajnom te pozorno odabranim sastojcima. U tim se proizvodima susreću znanje stručnjaka i dizajn. 


 

#SEINZACIONALNO 


 

 


 

 

Sve što muškarac treba za njegu, brijanje i styling...

SEINZ. sensitiv gel za tuširanje 300 ml

SEINZ. šampon za kosu protiv peruti 250 ml

SEINZ. gel za brijanje 200 ml

SEINZ. balzam poslije brijanja 100 ml

SEINZ. gel za pranje lica 250 ml

SEINZ. hidratantni gel za lice 50 ml

SEINZ. krema za lice 50 ml

SEINZ. ulje za njegu brade i lica 30 ml

SEINZ. erfrishend deo sprej 200 ml