Мой by Stefanie Giesinger

Nova dm marka МОЙ dostupna je ekskluzivno u dm-u, a uključuje proizvode za njegu lica koji zahvaljujući svojim visokovrijednim sastojcima odgovaraju i zahtjevnijim tipovima kože.

Iza ove nove marke stoji model i influencerica Stefanie Giesinger, poznati mladi njemački fashion i beauty model ruskih korijena koja je svoju karijeru modela započela nakon pobjede u TV-showu „Germanys next Topmodel“ 2014. godine.

Proizvodi za njegu lica  MOЙ  by Stefanie Giesinger svrstavaju se u red premium kozmetike u ponudi dm-a zahvaljujući njihovoj ekskluzivnosti i visokovrijednim sastojcima.

Giesinger, uspješni njemački model poznata je iz devete sezone TV-showa „Germanys next Topmodel“, ali i s Instagrama te je stekla bogato iskustvo na modnim pistama diljem svijeta. Sve svoje iskustvo u području ljepote koje je prikupila tijekom svoje karijere top-modela prezentirala je u proizvodima za njegu kože lica. Ime MOЙ na ruskome jeziku znači „moj“ i odražava usredotočenost na vlastito „ja“. Kozmetika MOЙ by Stefanie Giesinger ekskluzivno je dostupna u dm-u, a u svakodnevnu njegu kože tvoga lica unosi dašak luksuza.

"S vlastitom markom proizvoda za njegu lica МОЙ osvarila sam svoj san i vrlo sam ponosna na nju. Proizvodi kožu opskrbljuju dragocjenom vlagom, daruju joj prirodnu blistavost i svi su pogodni za vegane." Stefanie Giesinger 


 

 

Мой by Stefanie Giesinger - ekskluzivno u dm-u!

МОЙ BEAUTY CONCENTRATE , 7x2 ml

Koncentrat sa zlatnim perlicama koži daje potrebnu blistavost, a energizirajući kompleks s hijaluronskom kiselinom, ekstraktom papaje i kofeinom revitalizira.


 

МОЙ GOLDEN HYDROGEL EYE PADS, 2 kom.

Hidrogelni flasteri za područje oko očiju osiguravaju savršenu blistavost i svojim probranim sastojcima kao što su hijaluronska kiselina, papaja i kokosovo ulje revitaliziraju kožu.

МОЙ GLOW DAY CREAM, 50 ml

Dnevna krema koži daje čaroban, zdrav sjaj. Svilenkasto rižino ulje čuva prirodnu vlagu i jača zaštitni sloj kože, a duo hijaluronska kiselina osvježava ten.

МОЙ CLEANSING GEL, 150 ml

Gel za čišćenje lica jamči savršenu čistoću. Nježno se pjeni i osigurava uravnotežen, zdrav i blistav ten jer uklanja make-up, nečistoću i odumrle stanice kože bez isušivanja.

МОЙ GOLDEN HYDROGEL FACE MASK , 1 kom.

Hidrogelna maska za lice opskrbljuje kožu vlagom i daje blistavost tenu. Svojim hladećim i revitalizirajućim učinkom osigurava dodatnu porciju svježine.