Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Mivolis

DAS gesunde PLUS sada se zove Mivolis

Naša dm marka nosi novo ime: DAS gesunde PLUS sada je Mivolis. Ime je novo, a povjerenje u kvalitetu proizvoda ostaje isto.


 


 


 

Kompetentnost već preko 20 godina

Već više od 20 godina dm marka Mivolis – do sad DAS gesunde PLUS – nudi nama i našim obiteljima kompetentne, pouzdane, isplative i kvalitativno visokovrijedne proizvode iz područja farmaceutike, zdravlja i sporta. Temelji su za dosljedno visoku kvalitetu proizvoda visokovrijedne sirovine i njihova pažljiva prerada – osigurana stalnim, strogim kontrolama kvalitete.

Izvrsno opskrbljeni od glave do pete

Artikli iz našeg svijeta farmaceutike služe kao dodatci prehrani i za njegu rana kao i za pomoć pri mršavljenju. To uključuje lijekove bez recepta, medicinske proizvode, dodatke prehrani u obliku vitamina i minerala. Tu pripada i Mivolis Vitalkost kao dodatak prehrani kod redukcijske dijete. Raznoliku ponudu upotpunjuju flasteri o proizvodi za opuštanje i osviještenu prehranu, od čajeva i fruktoze do voćnih pločica, dok će sportaši sigurno pronaći nešto za sebe među različitim energetskim i proteinskim shakeovima i osvježavajućim napicima.


 

Preuzmi

Izjava o sukladnosti: Mivolis čepići za uši

PDF, 148KB