Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Das gesunde Plus

Das gesunde Plus dm-ova je marka koja nudi stručnu, pouzdanu, kvalitetnu i povoljnu alternativu u segmentu zdravlja, sporta i fitnessa i bit će dobro došla pomoć vašoj obitelji u svakoj životnoj situaciji.

dm-ova vlastita marka Das gesunde Plus vaš je doprinos zdravlju i vitalnosti. Proizvodi pouzdano visoke kvalitete baziraju se na vrhunskim sirovinama i njihovoj pomnoj preradi, a održavanje tako visokog standarda jamče i stalne, stroge analize i kontrole.

U trenutku svog osnivanja 1997. godine marka Das gesunde Plus nudila je tek određeni broj dodataka prehrani i medicinskih čajeva. Marka je utemeljena s ciljem da se kupcu ponude kvalitetni proizvodi iz segmenta zdravlja po pristupačnoj cijeni. Iako se asortiman otada neprestano širi, i nadalje se držimo ovih osnovnih načela. 

 

Asortiman Das gesunde Plus sadrži klasične proizvode s područja prevencije i zdravlja u koje ubrajamo bezreceptne medicinske i dijetetske proizvode, vitaminsko-mineralne dodatke prehrani te flastere. Raznoliku ponudu upotpunjuju proizvodi za opuštanje i zdravu prehranu, od čajeva i fruktoze do voćnih pločica, dok će sportaši sigurno pronaći nešto za sebe među različitim energetskim i proteinskim shakeovima i osvježavajućim napicima.