Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

SUNDANCE

Proizvodi za sunčanje SUNDANCE pružaju sveobuhvatnu zaštitu za bezbrižno uživanje pod suncem. Asortiman za sunčanje, solarij i nakon sunčanja te sredstva za samotamnjenje osiguravaju lijepu i ravnomjernu preplanulost kože. Moderne sunčane naočale za odrasle i djecu, sa 100 %-tnom UV zaštitom, od štetnih sunčevih zraka zaštitit će i oči.

Povijest marke SUNDANCE započela je 1996. godine sa sedam proizvoda na policama dm-a, a od početka nam je prioritet bio kupcu ponuditi najbolji omjer kvalitete i cijene.

 

Danas SUNDANCE nudi široko razgranat asortiman proizvoda ne samo za ljetne, već i zimske mjesece. Proizvodi su pomno međusobno usklađeni te pokrivaju potrebe svih tipova kože. Kreme za sunčanje dostupne su u raznim veličinama, s različitim zaštitnim faktorima i teksturama, a sadrže birane sastojke koji sprječavaju preuranjeno starenje kože i nastanak bora. Učinkoviti UVA i UVB filteri pružaju pouzdanu zaštitu od sunčevih opeklina odmah po nanošenju, dok vitamin E dodatno njeguje kožu. Sve recepture podvrgavaju se stalnim kontrolama, posebice UV filteri. SUNDANCE proizvodi ne sadrže parafin, derivate formaldehida, organske halogenide ni policikličke sintetičke mirise.

Nove kolekcije sredstva za zaštitu od sunca dm-ove marke SUNDANCE od 2015. godine sadrže inovativni djelatni kompleks koji ne samo da učinkovito štiti od UV, već po prvi puta i od infracrvenih A zraka (IRA), koje još dublje prodiru u kožu. U proteklim godinama sve je jasnije postalo da i IRA zrake mogu uzrokovati oštećenja stanica u koži. Za razliku od UV zračenja, IRA zrake prodiru mnogo dublje, i to neovisno o samom tipu kože. Kao rezultat toga IRA zrake mogu oštetiti strukturu kolagena i ubrzati prijevremeno starenje kože. Specijalno odabrana aktivna tvar u proizvodima SUNDANCE pomaže stanicama kože da se zaštite od negativnog djelovanja IRA zraka i smanjuje aktivaciju enzima koji razgrađuju kolagen. Uravnoteženi, fotostabilni sistem filtera širokog spektra djelovanja i probrani antioksidansi poput ekstrakta zelenog čaja i vitamina E kožu učinkovito štite od sunčevih opeklina te pri redovitoj upotrebi sprječavaju preuranjeno starenje kože uzrokovano suncem, kao i nastanak pigmentnih mrlja.

Proizvodi poslije sunčanja, uz klasične kreme za sunčanje, od uvođenja u dm baza su asortimana ove marke, a tijekom godina SUNDANCE se sve više i više specijalizirao, tako da su kasnije razvijeni i linija proizvoda za djecu i zaštitu osjetljive kože, sredstva za samotamnjenje, sunčane naočale i proizvodi za solarij koji omogućavaju sigurno uživanje u prirodnom i umjetnom suncu.

Preuzmi

Izjava o sukladnosti: Sundance sunčane naočale 2019.

PDF, 409KB